Фолио преден джам?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: Фолио преден джам?
За задния прозорец нищо не казват...ела виж...жива гробница с най-тъмното фолио е на задните врати и задния прозорец. Но за предните правят проблеми.
...Какви ленти...какви чудеса по предните стъкла купете си едни очила за слънце и ще решите проблема...
...сега някои ще каже ама не пече през фолиото така слънцето,но по принцип се продава УВ фолио с 0% затъмнение което е доста ефикасно, но също така и на добра цена. 
http://www.llumar.hu/bg/index.php

- IvailoOo
brmbrm написа:...Какви ленти...какви чудеса по предните стъкла купете си едни очила за слънце и ще решите проблема......сега някои ще каже ама не пече през фолиото така слънцето,но по принцип се продава УВ фолио с 0% затъмнение което е доста ефикасно, но също така и на добра цена.
Не.. просто фолиото е по-евтино от очилата

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
фолиото не го крадат.
- IvailoOo
vw_golf_4_tdi написа:фолиото не го крадат.
И няма как да седнеш върху него

IvailoOo написа:brmbrm написа:...Какви ленти...какви чудеса по предните стъкла купете си едни очила за слънце и ще решите проблема......сега някои ще каже ама не пече през фолиото така слънцето,но по принцип се продава УВ фолио с 0% затъмнение което е доста ефикасно, но също така и на добра цена.
Не.. просто фолиото е по-евтино от очилата
...За кое фолио говориш китайският боклук или истинското фолио сложено от кадърен човек които знае какво прави...

vw_golf_4_tdi написа:фолиото не го крадат.
...има аларми, има джобове с ципове и т.н.

- IvailoOo
Имам предвид " китайският боклук " ... за 4 лева изкарва 2-3 години... маха се лесно... а и то не трябва да си много кадърен за да си го сложиш. Все пак всеки си го избира според бюджета.
IvailoOo написа:Имам предвид " китайският боклук " ... за 4 лева изкарва 2-3 години... маха се лесно... а и то не трябва да си много кадърен за да си го сложиш. Все пак всеки си го избира според бюджета.
Абсолютно не съм съгласен с теб. Кое фолио за 4 лева изкарва 2-3 години не знам като само след 6 месеца започва да се вижда видимата разлика, че е започнало да избледнява освен ако не разполагаш с някои гараж, за да си криеш колата там през топлите летни дни. Колкото и да ти се иска не се ли занимаваш с това просто не можеш да сложиш на голф 4 фолиото на задното стъкло без забележка идва малко доста по-обло от това на голф 2..., а другото което е по-хубавото фолио има и много по-добра прозрачност от вътре на вън...
- IvailoOo
brmbrm написа:IvailoOo написа:Имам предвид " китайският боклук " ... за 4 лева изкарва 2-3 години... маха се лесно... а и то не трябва да си много кадърен за да си го сложиш. Все пак всеки си го избира според бюджета.
Абсолютно не съм съгласен с теб. Кое фолио за 4 лева изкарва 2-3 години не знам като само след 6 месеца започва да се вижда видимата разлика, че е започнало да избледнява освен ако не разполагаш с някои гараж, за да си криеш колата там през топлите летни дни. Колкото и да ти се иска не се ли занимаваш с това просто не можеш да сложиш на голф 4 фолиото на задното стъкло без забележка идва малко доста по-обло от това на голф 2..., а другото което е по-хубавото фолио има и много по-добра прозрачност от вътре на вън...
Задните прозорци от 1 година са с фолио от 4 лева ( най-мизерното на пазара