Търся схема на Кучегон

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
EMMIII
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EMMIII » Пон 10 сеп 2007 18:16

Повечето РУСКИ сайтове искат задължително регистрация за да видиш скритите данни.

Виж овде :arrow:
http://www.yandex.ru/yandsearch?text=%D ... 5%E5%EC%E0

Потребителски аватар
ros57
Автомобил:
Двигател:

Re: Търся схема на Кучегон

Мнениеот ros57 » Чет 17 май 2012 2:32

Схема на кучеумъртвител

"Мащабиран капан за мишки", предложен в една руска книжка, предназначен за употреба от технически подготвени лица.

Залепи две парчета ламарина със силикон една върху друга така, че да не се допират една в друга.
Долната да е с размер приблизително 50 на 50 сантиметра, а горната да е 15 на 15 сантиметра.
На долната свързваш нулата, а на горната фазата(220V) от контакта. Ако разполагаш с трифазен ток по-ефикасно е да се ползват две фази(380V), но тогава долната ламарина, трябва да е на сухо място и в сухо време, да не вали.
Върху горната слагаш малко хранителна примамка.
Ако е за кучета, слагаш салам и гранулки за кучета. Ако е за котки, същата разкладка и като добавка - отворено шишенце с валерян) и... готово!
Залагаш го нощно време, ако си в къща оградена, разбира се.
На сутринта ще бъде чудо - котки махленски - купчината е голяма и гледката страхотна!
Това е за заграден двор. Ако ще е на улицата, трябва да отцепиш района, да не минават хора и ти да си там на бойно дежурство, съоръжението да е постоянно под надзор и... като си свършиш работата, "вдигаш гълъбите" и дим да те няма - от това по-добро отърваване от лаещите домни и бездомни псета не съм срещал - само така ще се справим с проблема, държавата няма да ни помогне!

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Чет 17 май 2012 11:15

maikomila Да беше някое 15 год Лапе(което пак не го оправдава),ама на твоята възраст... :beat_butt2

Потребителски аватар
ros57
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ros57 » Чет 17 май 2012 20:01

А ти да беше потърпевша от кучешка наглост, нямаше да пишеш така! Там ясно е описано в заглавието, че това е от руски таланти!

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Пет 18 май 2012 1:54

А пък аз да видя моята котка да лежи пред твоите творения,няма да ти се иска да знаеш.... :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Пет 18 май 2012 6:19

kriso_g написа:А пък аз да видя моята котка да лежи пред твоите творения,няма да ти се иска да знаеш.... :banghead: :banghead:

A какво ще прави твоята котка там?
Това с тока и аз съм го мислел ,разликата - О-та на метална плочка ,фазата на окачен метален прът с примамка.Но пусто му и съчувствие към животните ,душа не ми дава да го реализирам.

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Пон 21 май 2012 12:42

Колеги това с тока дали ще действа за змии ,че scare

Потребителски аватар
ros57
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ros57 » Нед 26 май 2013 21:10

Кучегона е временна и не ефикасна мярка. Ето ви ефикасното решение: Схема на кучеумъртвител

Мащабиран капан за мишки, предложен в една руска книжка, предназначен за употреба от технически подготвени лица. Ние обаче ще го ползваме за Кучеумъртвител.

Залепи две парчета ламарина със силикон една върху друга така, че да не се допират една в друга.
Долната да е с размер приблизително 50 на 50 сантиметра, а горната да е 15 на 15 сантиметра.
На долната свързваш нулата, а на горната фазата(220V) от контакта. Ако разполагаш с трифазен ток по-ефикасно е да се ползват две фази(380V), но тогава долната ламарина, трябва да е на сухо място и в сухо време, да не вали.
Върху горната слагаш малко хранителна примамка.
Ако е за кучета, слагаш салам и гранулки за кучета. Ако е за котки, същата разкладка и като добавка - отворено шишенце с валерян) и... готово!
Залагаш го нощно време, ако си в къща оградена, разбира се.
На сутринта ще бъде чудо - котки, кучета махленски - купчината е голяма и гледката страхотна!
Това е за заграден двор. Ако ще е на улицата, трябва да отцепиш района, да не минават хора и ти да си там на бойно дежурство, съоръжението да е постоянно под надзор и... като си свършиш работата, "вдигаш гълъбите" и дим да те няма - от това по-добро отърваване от лаещите домни и бездомни псета не съм срещал - само така ще се справим с проблема, държавата няма да ни помогне!

Върни се в “Направи си сам!”