Затъмняване на стопове с фолио :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
това фолио за стъкла не става иначе отдавна да съм ги направил с него - просто през него не се вижда като през фолио за стъкла
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
Re: .
biostrong написа:това фолио за стъкла не става иначе отдавна да съм ги направил с него - просто през него не се вижда като през фолио за стъкла
Абсолютно си прав

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
MuTa4eTo написа:ами до хотел марица като идва от моста въртиш се по колелото и тръгваш към хотела точно преди него в уличката в дясно и после първата в дясно и на 3 метра в ляво има дори извадени мостри на витринатаRaptor написа:Mитаче,каде се намира тая печатница в Пловдивдано съм обяснил правилно
това можеше и да стане на лични за да не се пълни темата.иначе успех и чакаме снимки
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
DAXC написа:Като търсите фолио за затъмняване на стоповете, търсете такова което е по-скъпо, респективно от по-качественно. Казвам го защото евтиното фолио като го напече слънцето почва да прегаря по-бързо, губи цвета, гланца и пропускливостта на светлината.
Мойто от магазина на Сливница,вече 2 години не е мръднало

- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
Колеги днес отивам да търся фолио ама преди това искам някой да ми каже точно какво трябва да е за да станат като тези.Извинявам се на колегата че ползвам негова снимка
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
creativs написа:Колеги днес отивам да търся фолио ама преди това искам някой да ми каже точно какво трябва да е за да станат като тези.Извинявам се на колегата че ползвам негова снимка

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
колега няма по евтино и по скъпо фолио както няма и фолио за затъмняване на стоповете това е прозрачно термо фолио, а ако си сложиш от това за прозорците естествено че с времето и с температурите ще се развалиDAXC написа:Като търсите фолио за затъмняване на стоповете, търсете такова което е по-скъпо, респективно от по-качественно. Казвам го защото евтиното фолио като го напече слънцето почва да прегаря по-бързо, губи цвета, гланца и пропускливостта на светлината.

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
creativs написа:Колеги днес отивам да търся фолио ама преди това искам някой да ми каже точно какво трябва да е за да станат като тези.Извинявам се на колегата че ползвам негова снимка
Ами няма как да ти кажем...то е на номера,а пък може и на око да си прецениш или да помолиш продавача да ти даде няколко разновидности на червеното и да ходиш до колата и да прецениш кое е най-близко до цвета но стопа ти.Самоче ако ги правити целити червени,замисли си защото мигача и светлината за задния ход ще ти светят червено.Ако ги направиш черни нямя да имаш ядове-свети си оранжево и бяло.Моите са така