Проект барабани -> Дискове - Реализиран!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
брато не че нещо лошо искам да ти кажа , ама си се вкарал в ебати филма и според мен леко си се минал
Трябваше да питаш как да стане работата ....
Звъниш на letajanta разбирате се и за около 200-210лв имаш мост от гти (с щанга) , апарати , дискове ,накладки , жила .
Моя на джетата така ми го прати . Имах да сменям на стария си тампони,и накладки . Спас ми го прати , в състояние само да си го завия отдолу , амортисиорите , и да си мушна и закача жилата
и всичко това за 200лв
А и си карам с оригинални дискове и накладки vw 

Трябваше да питаш как да стане работата ....
Звъниш на letajanta разбирате се и за около 200-210лв имаш мост от гти (с щанга) , апарати , дискове ,накладки , жила .
Моя на джетата така ми го прати . Имах да сменям на стария си тампони,и накладки . Спас ми го прати , в състояние само да си го завия отдолу , амортисиорите , и да си мушна и закача жилата

и всичко това за 200лв

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Вярно излезе малко скъпо, letajanta ми предложи мост, но без апарати, което не ме устройва.
Отделно не мисля че съм се минал - имам нови спирачки - дискове, накладки, шенкели, които не са криви - а на това държах изключително много, защото имам 1 дърпане и те ми казаха крив заден мост (шенкели)
и сега ще видя дали ще изчезне
Отделно не мисля че съм се минал - имам нови спирачки - дискове, накладки, шенкели, които не са криви - а на това държах изключително много, защото имам 1 дърпане и те ми казаха крив заден мост (шенкели)
и сега ще видя дали ще изчезне

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
sashobas написа:Виж като задвижваш механизъма на ръчната на ръка дали действа ако не има тема за профилактика.По добре огледай всичко преди да ги сложиш.Успех.
ми като го натискам на ръка работи, дори и изкача течност от маркуча, а как стой въпроса с пасатово серво?
Последна промяна от golf777 на Сря 06 фев 2008 21:26, променено общо 1 път.