Преправяне на халогени Голф 2 + снимки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
valyo_v написа:като никога се надявам силно да греша за луничките
а иначе за това че има волтаж пък няма ампераж,нз какво искате да измерите но ако не е закачена кружката и не е свързана крушката и мултицета последователно,няма как да има амперажако имаш волтаж,пробвай дали луничката е в ред! Успех
ходих при жичкаджий и те казаха това,мериха прайха и пробваха луничката с мултицета.И казаха че се губела маса някъде.
- ludiq1918
- Автомобил: Honda Civic
- Двигател: D14A2 - 1997
Re: Преправяне на халогени Голф 2 + снимки
Да разровя и аз малко историята и да стана археолог
.
Та да попитам колегите които са правили този вариант с луничките, дали трябва да се слагат задължително на халогени с лупи или и без тях имат същия ефект.
И дали рефлектора на самата лампичка е достатъчен, или без лупа светят като загасващ фас на цигара
? Също така 50W луничка равнява ли се по сила или поне доближава ли се до нормален халоген 50W(аз лично се съмнявам да имат нещо общо по сила ама на кола не съм ги виждал как светят)?
ПП. Бая стара тема ама днес като ми се наложи да карам в мъгла с видимост от едва 1-2м и ми изкочиха очите реших да потърся малко информация за варианти направи си сам.

Та да попитам колегите които са правили този вариант с луничките, дали трябва да се слагат задължително на халогени с лупи или и без тях имат същия ефект.
И дали рефлектора на самата лампичка е достатъчен, или без лупа светят като загасващ фас на цигара

ПП. Бая стара тема ама днес като ми се наложи да карам в мъгла с видимост от едва 1-2м и ми изкочиха очите реших да потърся малко информация за варианти направи си сам.