Ще го правя тоз Голф + снимки 18.11.08
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дашо написа:lucky7o написа:Слагам още няколко снимки
Евалата!!!Шапка ти свалям за мерака и усилията.От зад и на задните вежди си се справил много добре.До колкото разбирам ти сам си го правиш за което още повече ти се радвам.Дръж ни в течение с това с което се занимаваш и пускай дооооооста снимков материал![]()
Точно сам не

- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mr_bush написа:Сложи дръжки от Ауди 80капо-добре от колкото да ги махнеш
![]()
Супер е проекта
браво
Проблем нямам с дръжките,махам ги защото искам да е по изчистено.Махам всичко дето може и без него

п.с ако на някой му трябват дръжки да пише,едната я дадох имам още три,предна дясна я няма

- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тая седмица мисля,че ще свърша с кърпенето,другата китване шлаифане и сме готови за бояdan4om написа:как няма да я позная с този нож отпред как само я напаха в рендетоаз моя проект сам го поизоставил малко но авгост е на старта пускаи снимки като стане

- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dan4om написа:между другото приател ако имаш пак пат кам сливен мои познат продава салон от гти едишан в почти идеално састояние за 170левчета.нали знаеш че ти трябват и доло шеините от 3ката защото не пасват на двоиковите успех
Август като тръгна за море,ако съм вкарал голфа в движение

dan4om написа:как реши проблема с отварянето на багажника понеже и аз снимам номера доло обаче с машинката от централното идва слаба и не иска да отваря ако не е таина.извиняваи че ти цапам темата
Вече има 2 снимки,ако не ти е ясно с skype

- parazita
- Автомобил:
- Двигател:
знам че ще ти прозвучу тъпо имах същият голф който правиш дай ми скайп и ще ти пратя снимки , първото нещо което направих беше да изкаран АНГЕКСКИТЕ ОЧИ и маската без решетка заради това че не светят фаровете ! после си купих ФК халогени и фарове , за дръшките и лайсните много ме е яд защото постоянно се протягам да отварям врати , без лайстни е много грозно , сложил съм си табло само на 3-ка (ако някой реш да се хваща НЕ Е ТРУДНО И НЕ СЕ МАХА ПРЕДНИЯТ ПРОЗОРЕЦ , И СЕ ДОЗАКРЕПЯ С КАБЕЛНИ ВРЪЗКИ , ПРОБЛЕМА Е , ЧЕ ТИ ТРЯБВАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЕЛ ПРоЗОРЦИ ЗАЩОТО ДРЪШКИТЕ ПРЕЧАТ ДА СЕ ОТВОРЯТ СТЪКЛАТА КОГАТО СА ЗАТВОРЕНИ ВРАТИТЕ ) инача имаш едно голямо ЕВАЛА ! (не ти казвам да не го правиш аз го имам ... и знам какво е :
реплика на бащами :
- Кола без дръжки , НЕ Е КОЛА !
цени и пази оригинала ...
реплика на бащами :
- Кола без дръжки , НЕ Е КОЛА !
цени и пази оригинала ...