Ще го правя тоз Голф + снимки 18.11.08

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пон 07 юли 2008 14:57

Слагам още няколко снимки :roll:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 07 юли 2008 15:04

lucky7o написа:Слагам още няколко снимки :roll:

Евалата!!!Шапка ти свалям за мерака и усилията.От зад и на задните вежди си се справил много добре.До колкото разбирам ти сам си го правиш за което още повече ти се радвам.Дръж ни в течение с това с което се занимаваш и пускай дооооооста снимков материал :да:
: vw fen

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пон 07 юли 2008 15:32

Дашо написа:
lucky7o написа:Слагам още няколко снимки :roll:

Евалата!!!Шапка ти свалям за мерака и усилията.От зад и на задните вежди си се справил много добре.До колкото разбирам ти сам си го правиш за което още повече ти се радвам.Дръж ни в течение с това с което се занимаваш и пускай дооооооста снимков материал :да:
: vw fen

Точно сам не :roll: баща ми помага,аз се учим още :lol: ама нали е на моята кола :twisted: Друго си е когато си я правиш сам,НО става много бавно,особенно когато нямаш време :( Ще стане де само търпение трябва :arrow:

Потребителски аватар
cerber4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cerber4o » Пон 07 юли 2008 21:31

Колегата е инат и ми мирише че ше го напрай тоз голф :да:
нека да има повече такива хора аз лично им се кефя на макс :да:
с нетърпение ще следя проекта 8)

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Вто 08 юли 2008 12:20

Сложи дръжки от Ауди 80ка ;) по-добре от колкото да ги махнеш :idea:
Супер е проекта
браво

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Вто 08 юли 2008 17:16

mr_bush написа:Сложи дръжки от Ауди 80ка ;) по-добре от колкото да ги махнеш :idea:
Супер е проекта
браво

Проблем нямам с дръжките,махам ги защото искам да е по изчистено.Махам всичко дето може и без него :twisted: Дръжки,чистачки,лаисни и т.н.
п.с ако на някой му трябват дръжки да пише,едната я дадох имам още три,предна дясна я няма :roll:

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Сря 09 юли 2008 3:49

На мен по ми допада с дръжки от Ауди отколкото без
но ти си знаеш ;)

Успех

dan4om
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dan4om » Сря 09 юли 2008 20:12

тези брони да не са от сливен :wink: поздрави и успех с работата по голфа

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Чет 10 юли 2008 13:40

dan4om написа:тези брони да не са от сливен :wink: поздрави и успех с работата по голфа

Да не си ги позна :P Мерси колега !

dan4om
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dan4om » Чет 10 юли 2008 21:34

как няма да я позная с този нож отпред как само я напаха в рендето :lol: аз моя проект сам го поизоставил малко но авгост е на старта пускаи снимки като стане :wink:

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Чет 10 юли 2008 22:56

dan4om написа:как няма да я позная с този нож отпред как само я напаха в рендето :lol: аз моя проект сам го поизоставил малко но авгост е на старта пускаи снимки като стане :wink:
Тая седмица мисля,че ще свърша с кърпенето,другата китване шлаифане и сме готови за боя :twisted: Ще остане само таблото да сменя и рекаро от троика да намеря :roll: А броните по реиса ги изпратих за София,че ...

dan4om
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dan4om » Пет 11 юли 2008 7:55

как реши проблема с отварянето на багажника понеже и аз снимам номера доло обаче с машинката от централното идва слаба и не иска да отваря ако не е таина.извиняваи че ти цапам темата :oops:

dan4om
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dan4om » Пет 11 юли 2008 8:02

между другото приател ако имаш пак пат кам сливен мои познат продава салон от гти едишан в почти идеално састояние за 170левчета.нали знаеш че ти трябват и доло шеините от 3ката защото не пасват на двоиковите успех :wink:

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пон 21 юли 2008 17:44

dan4om написа:между другото приател ако имаш пак пат кам сливен мои познат продава салон от гти едишан в почти идеално састояние за 170левчета.нали знаеш че ти трябват и доло шеините от 3ката защото не пасват на двоиковите успех :wink:

Август като тръгна за море,ако съм вкарал голфа в движение :oops: и не съм сложил седалки ще ти звънна да ги взимам и направо да си ходя с тях! А за "релсите" за седалките аз до колкото разбрах само се преправя задния крак на седалката и ставало ?
dan4om написа:как реши проблема с отварянето на багажника понеже и аз снимам номера доло обаче с машинката от централното идва слаба и не иска да отваря ако не е таина.извиняваи че ти цапам темата :oops:

Вече има 2 снимки,ако не ти е ясно с skype :wink:
:arrow:

Потребителски аватар
parazita
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот parazita » Вто 05 авг 2008 19:09

знам че ще ти прозвучу тъпо имах същият голф който правиш дай ми скайп и ще ти пратя снимки , първото нещо което направих беше да изкаран АНГЕКСКИТЕ ОЧИ и маската без решетка заради това че не светят фаровете ! после си купих ФК халогени и фарове , за дръшките и лайсните много ме е яд защото постоянно се протягам да отварям врати , без лайстни е много грозно , сложил съм си табло само на 3-ка (ако някой реш да се хваща НЕ Е ТРУДНО И НЕ СЕ МАХА ПРЕДНИЯТ ПРОЗОРЕЦ , И СЕ ДОЗАКРЕПЯ С КАБЕЛНИ ВРЪЗКИ , ПРОБЛЕМА Е , ЧЕ ТИ ТРЯБВАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЕЛ ПРоЗОРЦИ ЗАЩОТО ДРЪШКИТЕ ПРЕЧАТ ДА СЕ ОТВОРЯТ СТЪКЛАТА КОГАТО СА ЗАТВОРЕНИ ВРАТИТЕ ) инача имаш едно голямо ЕВАЛА ! (не ти казвам да не го правиш аз го имам ... и знам какво е :
реплика на бащами :
- Кола без дръжки , НЕ Е КОЛА !
цени и пази оригинала ...

Върни се в “Направи си сам!”