Как да си полираме джантите.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а в пловдивV_i_T написа:Някой да знае къде мога да си оправя джантите във Варна? Изкъртих се от търсене, ама засега не намерих нищо за прахово боядисване на джанти. Плюс ако някой знае къде мога и да ги заваря, защото има на две три места откъртени парченца на едната джанта. Благодаря предварително!
badjo-vw написа:а в пловдивV_i_T написа:Някой да знае къде мога да си оправя джантите във Варна? Изкъртих се от търсене, ама засега не намерих нищо за прахово боядисване на джанти. Плюс ако някой знае къде мога и да ги заваря, защото има на две три места откъртени парченца на едната джанта. Благодаря предварително!
Няма такива екстри по селата.
п.п БАЗИКАМ СЕ
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ShaShi написа:badjo-vw написа:а в пловдивV_i_T написа:Някой да знае къде мога да си оправя джантите във Варна? Изкъртих се от търсене, ама засега не намерих нищо за прахово боядисване на джанти. Плюс ако някой знае къде мога и да ги заваря, защото има на две три места откъртени парченца на едната джанта. Благодаря предварително!
п.п БАЗИКАМ СЕ
ти май не знаеш кое е най голямото село-3 села+още 5 села =столица
п.п и аз се базикам
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
doktora_gti написа:Започнахме ги леко-полеко BBS-а![]()
![]()
Така-ааа започнах ги аз мойте джанти в събота!Още на първата джанта разбрах,че doktora_gti е бил прав за всичко!!!!!!!!!Наистина отнема страшно много време и яко търкане!Аз реших да не ги разглобявам,а просто да ги освежа!Та взех следните неща:
-шкурка водна 400,600,800 и 1000-отива по 1-2 листа на джанта!
-спрей със сребърен ефект на Dupli и спрей лак на Dupli от Бриколаж.Двата вида спрейове са на различни места в Br.Люлин-едните са при авто щанда ,а другите при щанда за бои и латекс!!!
Първоначално измих много добре джантите с Meglio и други и се почна.........!По принцип съм перфектционист,но и съм реалист!СЛУШАЙТЕ ХОРАТА КАКВО ВИ КАЗВАТ-НЕ Е ХИЧ ЛЕСНО!То затова си има хора-специалисти за тези работи и затова взимат пари!Общо взето резултата е добър при мен - джантите са свежи,гладки и боядисани!Реших да хвърля повече пари за гуми,а не да "надскачам" майсторите в занаята

badjo-vw написа:ShaShi написа:badjo-vw написа:а в пловдивV_i_T написа:Някой да знае къде мога да си оправя джантите във Варна? Изкъртих се от търсене, ама засега не намерих нищо за прахово боядисване на джанти. Плюс ако някой знае къде мога и да ги заваря, защото има на две три места откъртени парченца на едната джанта. Благодаря предварително!
п.п БАЗИКАМ СЕ
п.п и аз се базикам
То от такива като ваз стана село,нема работа при ваз и идете тука всяка 2ра кола вече е от некое селце

п.п. Ще ми се да се базикам но това е истината !!!
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хахаха-комплексарShaShi написа:badjo-vw написа:ShaShi написа:badjo-vw написа:а в пловдивV_i_T написа:Някой да знае къде мога да си оправя джантите във Варна? Изкъртих се от търсене, ама засега не намерих нищо за прахово боядисване на джанти. Плюс ако някой знае къде мога и да ги заваря, защото има на две три места откъртени парченца на едната джанта. Благодаря предварително!
п.п БАЗИКАМ СЕ
п.п и аз се базикам
То от такива като ваз стана село,нема работа при ваз и идете тука всяка 2ра кола вече е от некое селцеи само задръствания стават.
п.п. Ще ми се да се базикам но това е истината !!!

- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
badjo-vw написа:хахаха-комплексарShaShi написа:badjo-vw написа:ShaShi написа:badjo-vw написа:а в пловдивV_i_T написа:Някой да знае къде мога да си оправя джантите във Варна? Изкъртих се от търсене, ама засега не намерих нищо за прахово боядисване на джанти. Плюс ако някой знае къде мога и да ги заваря, защото има на две три места откъртени парченца на едната джанта. Благодаря предварително!
п.п БАЗИКАМ СЕ
п.п и аз се базикам
То от такива като ваз стана село,нема работа при ваз и идете тука всяка 2ра кола вече е от некое селцеи само задръствания стават.
п.п. Ще ми се да се базикам но това е истината !!!сигурно имаш още черно под ноктите и ходиш с царвулки
![]()
карай важно е да си гъзар
![]()
![]()

- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Полиране
nasko1978 написа:doktora_gti написа:Започнахме ги леко-полеко BBS-а![]()
![]()
Така-ааа започнах ги аз мойте джанти в събота!Още на първата джанта разбрах,че doktora_gti е бил прав за всичко!!!!!!!!!Наистина отнема страшно много време и яко търкане!Аз реших да не ги разглобявам,а просто да ги освежа!Та взех следните неща:
-шкурка водна 400,600,800 и 1000-отива по 1-2 листа на джанта!
-спрей със сребърен ефект на Dupli и спрей лак на Dupli от Бриколаж.Двата вида спрейове са на различни места в Br.Люлин-едните са при авто щанда ,а другите при щанда за бои и латекс!!!
Първоначално измих много добре джантите с Meglio и други и се почна.........!По принцип съм перфектционист,но и съм реалист!СЛУШАЙТЕ ХОРАТА КАКВО ВИ КАЗВАТ-НЕ Е ХИЧ ЛЕСНО!То затова си има хора-специалисти за тези работи и затова взимат пари!Общо взето резултата е добър при мен - джантите са свежи,гладки и боядисани!Реших да хвърля повече пари за гуми,а не да "надскачам" майсторите в занаятаБих помолил колегите да казват всичко което знаят пък всеки да си решава сам!За по-големите оптимисти от мен,ако напишат в Google- "polishing aluminium",ще им излязат около 749 теми и около 15426 снимки с необходимите неща да си направят(мазоли
)хубави джанти!Успех на всички and Drive safe!!!
Ами Наско аз бате сьм писал на дълго и на широко ама кои да слуша

И все пак всеки си знае, а дали нещо се получава накрая свьрзано с ПОЛИРАНЕ е съвсем друг вьпрос

Аз ще сложа снимки как вьрви с новите ми BBS RS утре...........

- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
V_i_T написа:Вие тука едно питане направихте в разправия - кой от къде е и какви са селата в BG. Май изобщо не трябваше да питам, щот така или иначе никой не каза нищо смислено за полиране и боядисване на джамти във Варна.
За това, дали е трябвало да питаш, си прав. Има си търсачка и раздел "Полезни връзки и статии". Ако там не намериш отговор - темичка в "VW Tuning & Motorsport".
Аз не знам някъде да предлагат тази услуга. Предполагам в тунинг центровете ще се съгласят. По-добре, помоло някой колега от Варна да ти помогне или ако има навити - да ти ги направят.
Успех!
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Полиране
Утре снимки,че бордовете са Полирани
След няколко дена и джантите са слобени+снимки

След няколко дена и джантите са слобени+снимки