6669 написа:Сложи си 21 ватови, малко се разширява отвора на стопа и става
Ще пробвам а за мигач нещо по-силно от 21 вата ?

6669 написа:Сложи си 21 ватови, малко се разширява отвора на стопа и става
6669 написа:Ivan_GT написа:Колеги и аз се разписах миналия ден,обаче малко прекалих със спрейчето
Пръснах си оригиналните фабрично потъмнени стопове Хелла с по 3 ръце на стоп![]()
Исках наййййй-черното черно и го получих![]()
Та сега трябва да си търся по-силни крушки че габаритите през деня на слънце почти не се виждат![]()
Търсих доста и намерих 10 ватови а старите ми бяха 5.Ако някой знае къде има по силни нека да споделя че....![]()
Сложи си 21 ватови, малко се разширява отвора на стопа и става
и си купи още едни стоповече за месец, два ще ги разтопиш мъжката
IvailoOo написа:и си купи още едни стоповече за месец, два ще ги разтопиш мъжката
Ето тук си мнооого правТопят се все едно са от найлон.На двойката бяха по 21W ии се топяха и ме беше страх да не стане някоя беля. А за по-силни направо не ми се мисли
Ivan_GT написа:IvailoOo написа:и си купи още едни стоповече за месец, два ще ги разтопиш мъжката
Ето тук си мнооого правТопят се все едно са от найлон.На двойката бяха по 21W ии се топяха и ме беше страх да не стане някоя беля. А за по-силни направо не ми се мисли
Освен габаритите всички други крушки са ми по 21 вата,вече трета година нищо не се е стопило пък незнам за твойта 2-ка!
Ivan_GT написа:Абе той спрея си е хубав ама аз доста прекалих![]()
Иначе нощно време всички светлини се виждат нормално!
BLADE8209 написа:Водна търкаш,съхне и пак спрей
Ivan_GT написа:BLADE8209 написа:Водна търкаш,съхне и пак спрей
Много ми харесва как станаха точно това исках.....ще се търсят крушки!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта