pe6kata написа:ее, как можа да я продадеш тая джанта![]()
сега каква ще слагаш, надявам се да е пак нещо култово
м/у другото на тоя сеат не стоят хич добре. Макар че колата има близка до пасата форма. Може би тая джанта иска калник с вежда, било то и малка и затова да не ми се вързва на сеата, знам ли. Карам със същите на корадото- борбет а, 16, 9-ки с ет15, стоят уникално, едва ли има по-подходяща джанта за него.
п.п. трябва да се отчете че тук нещата са въпрос на вкус и мнението ми не е задължаващо.
DoH_KuXoT написа:pe6kata написа:ее, как можа да я продадеш тая джанта![]()
сега каква ще слагаш, надявам се да е пак нещо култово
м/у другото на тоя сеат не стоят хич добре. Макар че колата има близка до пасата форма. Може би тая джанта иска калник с вежда, било то и малка и затова да не ми се вързва на сеата, знам ли. Карам със същите на корадото- борбет а, 16, 9-ки с ет15, стоят уникално, едва ли има по-подходяща джанта за него.
п.п. трябва да се отчете че тук нещата са въпрос на вкус и мнението ми не е задължаващо.
мнението ми се покрива с твоето напълно обаче![]()
Култова джанта надали, по-скоро друга кола.
passat_rs написа:Колеги имам 2 фланеца от дуралуминий 4х100 са. Фланците са от орелта немога да намеря дълги болтове и се чудех дали да не ги направя с шпилки, но това което ме притеснява е дали ще е здрава резбата направена на дуралуминий-а
passat_rs написа:Колеги имам 2 фланеца от дуралуминий 4х100 са. Фланците са от орелта немога да намеря дълги болтове ...
tihony_audio написа:passat_rs написа:Колеги имам 2 фланеца от дуралуминий 4х100 са. Фланците са от орелта немога да намеря дълги болтове ...
Един приятел също като теб търсеше по-дълги болтове, та каза, че такива от BMW му свършили работа. Ако познаваш някой с BMW му искай един за проба
hipnotic написа:Браво колега за лампичката, и аз го направих това преди година, но в зелено, просто ми писна вечер да си забравям телефона.Поздрави за проекта, супер е пасатора
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта