Бул.Сливница146
42.705035,23.317022
http://www.google.bg/webhp?hl=bg&tab=lw ... 66&bih=595

Затъмняване на стопове...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Re: Затъмняване на стопове...
не успях да го сложа това фолио
и с нагряване и с какво ли не...още двама приятели пробваха и те не успяха..на самата чупка на стопа,не може да се сложи както трябва

VALENTINO87 написа:не успях да го сложа това фолиои с нагряване и с какво ли не...още двама приятели пробваха и те не успяха..на самата чупка на стопа,не може да се сложи както трябва
Може да пробваш да напръскаш малко стопа с вода и така да го лепиш фолиото. Не влияе на лепилото. Аз така го направих и станаха перфектни(погледни в гаража ми) докато някои не ми одра фолиото.
-
и така пробвах-както се слага фолио на стъкла,така пробвах и на стоповете.Напръсках много добре и стопа,и фолиото...не стана и след това пробвах и с нагряване...
п.п. явно не ме бива в това,макар,че стъклата сам съм си ги затъмнявал и са добре
п.п. явно не ме бива в това,макар,че стъклата сам съм си ги затъмнявал и са добре
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batko_miro написа:Момчета я кажете някой скоро купувал ли е фолио за затъмняване? Интересува ме къде в София се продава и цена...
аз миналата седмица си купих от Илиянци на 7лв/метър

до колкото знам има и на Горубляне ама нз на каква цена
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
За Варненци-от Гарвана фолиото е перфектно-5лв е метъра,разпъва се като дъвка и прилепва идеално...Надявам се няма варненец,който не знае Гарвана 

колеги как го разпъвате и лепите,като това ,което аз взех като го намокря с вода и сапун се лепи на джамовете,но тръгна ли на мигача да слагам става страшно.с какво нагрявате и много ли нагрявате ,за да започне да се лепи ? мокрите ли мигача преди това ? При мен (пасат б3) предните мигачи искам да ги направя така,но не мога да огъна така фолиото ,че да прилегне по мигача,а и да не се огъва никъде.ТРябва да го нагрея много,за да стане ептен еластично или ?
-
toshara написа:За Варненци-от Гарвана фолиото е перфектно-5лв е метъра,разпъва се като дъвка и прилепва идеално...Надявам се няма варненец,който не знае Гарвана
за трансперантно фолио ли говориш?
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
VALENTINO87 написа:toshara написа:За Варненци-от Гарвана фолиото е перфектно-5лв е метъра,разпъва се като дъвка и прилепва идеално...Надявам се няма варненец,който не знае Гарвана
за трансперантно фолио ли говориш?
Да,казваш фолио за стопове и ти дават от това

ЕДИТ:
За колегата по-горе:
Пръскаш със вода или препарат за стъкла
Слагаш фолиото
Нагряваш и в същото време разтегляш фолиото с гумена шпатулка,фолиото за стопове е на 3 пласта-отгоре има още един пласт,който се маха след процедурата и надраното от шпатулката го няма-резултата е перфектно покритие

toshara написа:За Варненци-от Гарвана фолиото е перфектно-5лв е метъра,разпъва се като дъвка и прилепва идеално...Надявам се няма варненец,който не знае Гарвана
В Гарвана продават само боклуци ! Обедил съм се вече, защото каквото взема от там са чупи или къса.
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
А този безцветния лак за когото говорите, какъв е, колко пари?
- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
Калоян Кирилов написа:А този безцветния лак за когото говорите, какъв е, колко пари?
Това примерно около 9-10-11лв мисля струва
-
- Автомобил: SEAT IBIAZA 6k2
- Двигател: 1.9 SDI
искам да попитам нещо днес си купих едни стопове кристални ,които предишния собственик си е затамнявал ,най-вероятно според мен със спрей на дулпи колора трансперантния. Но аз искам сега да го махна искам да ви питам как и с какво. С корселин дали ще стане че имам много под рака, но незнам да не разяде пласмасата нещо?
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Ти за тези стопове даде пари ли