Подлакътник за Голф 3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
Просто неможах да се сдържа да не сляза в гаража да снимам моя подлакътник,защото както вие така и аз съм мн.зарибен от тая екстра.При мен обаче варианта с китайските боклуци за 20лв.не ми допадаше-и то защото наистина са такива,непрактични,то ако се отпуснеш малко повече може и да се разцепи.Тоя го открих в една морга след 1 мес. издирване,но сега сам мн.доволен,от ауди е има 3 позиции в зависимост как ти е най-удобно да се подпираш,освен това ако нямаш нужда от него се вдига назад.За монтажа не беше сложно-има си стоика,която пасна идеално на плазките под задния пепелник,само в предната 4аст на стойката се наложи да се дуп4и,и още не пре4и на ръчната и коланите

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kahn_Fan написа:А ей тея дето ги има на пазара в Димитров град примерно, могат ли да се вдигат така назад, става дума за ония от 25-30лв. Или и аз да ходя по моргите да тръся..
Май не могат да се вдигат, а ако дадеш повече от 20лв., значи си се прецакал. Ето къде можеш да ги разгледаш:
http://www.topspeed.bg/catalogue.php?cid=140
http://www.topspeed.bg/album/163b96884b5a2239a4f56743fd8eb097.jpg
P.S. Като гледам схемата на барчето, ако малко си поиграеш ще може да се направи да се вдига. Но трябва май да се изреже задната поставка за чаши щото май ще пречи и предните крепежни болтове да не се завиват, а само да се оставят като опора
Последна промяна от blue_shadow на Нед 11 мар 2007 22:32, променено общо 1 път.
- sicilianeca
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Подлакътник за Голф 3
Здравейте колеги.Имам wv polo-95g. и искам да си сложа подлакатник.Интересува ме как се слага и дали подлакатника трябва е стандартен или има определен размер,който да става.Ако някой е слагал подлакатник на Polo 95г. моля да ми обясни как се слага и какъв трябва да си купя.Благодаря ви предварително.