vwtuner написа:добре де каде ги ТОНИРАТ там да станат като оригиналните че това фолио е малко гадна работа...
искам да си затъмня МАЛКО но ВСИЧКИ
и ас искам

може да каже някой дали ги тонирал и дали е доволен?
LuIS написа:за да не ви правят проблем куките.. отивате в кат.. и си сменяте талона.. на него се пише ,че колата е с тъмни стъкла.. нещо от тоя род..
longora написа:Заяждат се мамичката им мръсна! На мене ми се заядоха за неправилно продупчено талонче на ГО ( малко нагоре е дупката ) и ми казаха че съм бил без гражданска ... Колата е с РВ регистрация пак Голф2. Нямат право да ти казват нищо за фолиото и си го пише в закона ! Можеш на задните странични стъкла да си сложиш без проблем а на задното стъкло само ако имаш странични огледала които ти имаш .. заслужават да ги осъдиш ... ама пак не си знаем правата мааа муи тия тъпи ушаци се възползват да им е.а майката !
longora написа:В КАТ според мен са се заяли ... на мен това ми се случи на канала и за малко да ме върне .... А как ще му преча на видимостта ? Според мен това може да падне веднага ... ама не съм сигурен де, но нали в закона си пише че можеш да си затъмниш задните стъкла .. тогава не би трябвало да има проблем ....
баце ,имаш ли на предните врати фолио....изгорял си .по закон е такаvalyo_v написа:еми и мен ме бяха спирали много много пъти понеже както казах много пътужам.. и лятото по морето и тн... и никой дума не е казал.. но днес.. спряха ме в София до зимния дворец иии след проверка на всичко(което е изрядно) се обърнаха и викат.. тъмни са стъклата..
аз им показах че си има печати на фолиото FOLIATEC което е слагано нейде в германията.. обаче госпожица кука ми лепна лепенката на джама и вика.. ела за акта..
не мога да разбера аджаба защо на всеки ъгъл ме спират .. дали щото съм с ТХ регистрация .. дали защото карам голф2 а до колкото знам се води че всеки който кара такава кола трябва да е нарушител на закона...
ето и една снимка на видимостта от вътре навън снимана преди мъничко.. преди да го сваля(а отвън навътре както казах можете да видите във гаража.. и затова искат да ми спират колата...) мамичката им
![]()
![]()
![]()
![]()
a за това което каза колега Luis.. ако ставаше така колега .. до сега щях да съм я направил тая процедура и да не се занимавам със закона... но уви...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта