Счупен преден нож

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Re: Счупен преден нож

Мнениеот Exell » Нед 23 яну 2011 18:35

Да споделя (обещах да пиша)
След монтажа (който включваше два три удара) ножа е здрав.След това преживя и един бордюр. Та си мисля , че за временно закърпване на положението тоя метод върши работа :) Пак щ пиша mhihi :drunk :beer

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Вто 25 яну 2011 2:32

Не е много по темата,но да кажа.Значи имах един инцидент с една кола дето се подхлъзна и за да ме удари се качих на тротоара и естествено опрях ножа... но не ми се счупи ножа, а края на долната дясна част на бронята където влизат чопчетата на ножа... та сега се чудя какво да правя и на пролет как аджаба да си закрепя ножа за бронята? Кой е най-добрия вариант лепене, видии, свински опашки, тел :Mr Green Fun Някакви по-добри идеи, понеже лепенето не ми допада поради причината, че като залепя ножа после как ще го махам :roll:

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Вто 25 яну 2011 13:27

Хелче боди по 1 видия на всеки чоп нема мърдане :wink: Бронята пада ножа си седи.

Потребителски аватар
sasho_87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sasho_87 » Вто 25 яну 2011 14:02

Колеги ако мойе и аз да изкажа едно мнение лепил съм с епоксидна смола бая неща и не е лоща,но има много минуси.Според мен полиестерната смола е по добра (съьне много по бързо,по здрава е,със стъклените нишки направо става бетон ).Много е важна обработката на детаилите преди да се нанесе смолата!С това впе4атление съм останал :)

Върни се в “Направи си сам!”