Направи си сам .. километраж
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
6
добре намерих километражи за моето голфе http://store3.data.bg/bluefen/Kilometraji дизел до 200 и 5000 оборота Та кой може да ги корегира малко т.е да ми ги направи в реален размер за да мога да ги разпринтя.
vagabond@dir.bg благодаря
vagabond@dir.bg благодаря
- FLAIR
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: SR 1999
Търсих из форума, но не намерих отговор:
някой пробвал ли е да го отпечата на безцветно фолио на лазерен принтер и след това да се направи подсветка?

някой пробвал ли е да го отпечата на безцветно фолио на лазерен принтер и след това да се направи подсветка?

Последна промяна от FLAIR на Съб 20 яну 2007 19:39, променено общо 1 път.
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
2
[quote="SMEL"]аз-само че ги изрязах на лазер от хром никел,ама съм объркал.иначе се подсветва отзад. мои а за моя гогел можем ли да измислим такива само 4е до 8000 оборота и до 260км и колко пара ше струва ,ако ти се занимава де аз ще си ги закача само рязането ми требе
-
- Автомобил:
- Двигател:
ако може да ми го пуснеш този фаил и на мен uzupatori@abv.bg благодаря ти предварително
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
SMEL написа:ами начертаваш ги на корел и ти ги изрязват-30лв. с ламарината от тях.Но на мен ми ги черта един колега така че някой от форума ако му се занимава да започва.
а дали могат д ами изрежат само кръкчета около километражите от ламарина и какви ли пари ще ми вземат имаш ли телефон ана фирмата която ти ги ряза ??
-
- Автомобил:
- Двигател:
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
могат да ти изрежат всичко,но ти трябва готов файл на корел,да режат по него.koko_lozen написа:SMEL написа:ами начертаваш ги на корел и ти ги изрязват-30лв. с ламарината от тях.Но на мен ми ги черта един колега така че някой от форума ако му се занимава да започва.
а дали могат д ами изрежат само кръкчета около километражите от ламарина и какви ли пари ще ми вземат имаш ли телефон ана фирмата която ти ги ряза ??
yuurgen написа:някой може ли да ми прати километраж за голф 3ка , с часовник е километража, няма обортомер.
п.п. има ли някои саит от които да си изтегля готови ?
Пробвай с търсачката. Бях пуснал една тема http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 13&start=0 може да ти хареса нещо.
Andrian_VT написа:yuurgen написа:някой може ли да ми прати километраж за голф 3ка , с часовник е километража, няма обортомер.
п.п. има ли някои саит от които да си изтегля готови ?
Пробвай с търсачката. Бях пуснал една тема http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 13&start=0 може да ти хареса нещо.
пробвам ама моита 3ка е със часовник без обертоемр и там няма