djmaster написа:само искам да вметна че тия фарове колкото и добре да светят на мен лично въобще не ми харесват заради това:
че какво по-точно означава това което си нарисувал? Не разсейват достатъчно ли? Според мен са си много добе даже.
djmaster написа:само искам да вметна че тия фарове колкото и добре да светят на мен лично въобще не ми харесват заради това:
suggar написа:Малко офф топик.... като сте си стъргали стъклата дайте акъл с какво да си мина предното стъкло че има ужулено от чистачката
refresh4o написа:suggar написа:Малко офф топик.... като сте си стъргали стъклата дайте акъл с какво да си мина предното стъкло че има ужулено от чистачката
водна шкурка финна и малко паста за полиране на 3М номер 1,2 и 3 търкаш с шкурката докато стане гладко и после с пастите, така оправих едни фарове очукани от камъчки и надрани от рамото на чистачка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта