rusiq_24 написа:Затъмняването на които и да е джам е ЗАБРАНЕНО ходил съм специално до КАТ за да питам апак камоли за стопове:wink: А иначе и моите са затъмнени но с много малък процент

Е не бях виждал такова нещо...

силен си колега
Не знам брат кво да кажа....книжката ли си си купил ( има правилник и май не си прочел както трябва какво пише вътре за затъмняването на задните прозорци ) ...или може би си отишъл в друг КАТ ( такъв не съществува доколкото се сещам )....но определено не си ходил до КАТ и не си питал за това нещо 1000% съм сигурен...
"Ходил съм специално до КАТ" нямам кво да кажа.....
Колега със цялото ми уважение ама говориш пълни глупости...не може да си отишъл до КАТ и да са ти казали такова нещо...по простата причина че НЯМА ТАКОВА НЕЩО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
На задните стъкла ( и трите ) ако искам мога да им сложа и черен капак понеже имам огледала за задно виждане и не ми пречи и няма никакви проблеми...единствено има проблеми, когато затъмниш предните стъкла....тогава направо ще ти *** майката...ама за задните стъкла такива глупости да се говорят...
Малко все едно се скарах ама такива теми хиляди а закона е един...научете го просто !!!
Приятно