с какво фолио да си затъмня задните джамци ?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
lubo007
Автомобил: GOLF 5 TDI
Двигател: BKC

.

Мнениеот lubo007 » Пет 18 апр 2008 0:00

Pavcho2 написа:Слагай на задните прозорци колкото искаш аз даже от ентусиазъм си затъмних освен стоповете и фаровете, много ме кефи (само дето не с фолио ами с трансперантен спрей и се чудя дали това за джамове не става ... ?

е де, постни снимчици да забележим и ние! :)

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Re: .

Мнениеот Pavcho2 » Пет 18 апр 2008 0:09

lubo007 написа:
Pavcho2 написа:Слагай на задните прозорци колкото искаш аз даже от ентусиазъм си затъмних освен стоповете и фаровете, много ме кефи (само дето не с фолио ами с трансперантен спрей и се чудя дали това за джамове не става ... ?

е де, постни снимчици да забележим и ние! :)

Само на готов продукт имам и то не от детайл :oops: и за това ми трябва време и апарат.

Потребителски аватар
lubo007
Автомобил: GOLF 5 TDI
Двигател: BKC

.

Мнениеот lubo007 » Пет 18 апр 2008 0:14

boywalking написа:значи с какъв процент горе-долу за да не правят проблем куките ?
ама пак да си е тъмно и да не се вижда много вътре......
а относно затъмняването, мога ли на задното стъкло да си сложа щора или сенник - голям ?

слагай смело! много мислиш :lol: немисля че ще имаш проблеми!

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 12 май 2008 19:12

Днес реших да си плесна на стаята че ми е южна и много гадно пече цял ден пък не искам да си закривам гледката със щори и разни пердета. Та обикалях цял ден да си харесам нещо и накрая от Praktiker взех някакво австрииско Proflex -25 кинта малката ролка 50х200см и 42 голяма 75х152см. И ето какво се получи, сега и на колата мисля да слагам такова... :shock
Последния джам е без фолио щото трябва още една ролка... Поне разлика в цветовете от вътре почти няма. :shock
Изображение
Изображение
И не се драска след като изсъхне. :)

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
Двигател: AUQ 180
Контакти:

Мнениеот ShoGo_GTI » Пон 12 май 2008 19:59

урааа вече и домашен майстор mhihi

много добре е станало браво :D

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 12 май 2008 20:36

Да бре мани. :lol: Става въпрос, че си е качествено и е на по-приемливи цени от американското. А само за тия двата отидоха 2 ролки... :lol: То пак си е за кола. Само че там ще излезе за страничните само една ролка. :lol: :wink: Та някой ако се чуди какво да взима си е добър избор. Все пак се затопли и си е практично. :ihaaaaa

Потребителски аватар
Разузнавач
Автомобил:
Двигател:

з

Мнениеот Разузнавач » Вто 13 май 2008 9:13

Павчо,тр. спрей нестава за прозорците така че по-добре недей пробва,а що се отнася до фаровете полицаите 100% могат да ти направят акт стига да поискат така,че ако до сега не са ти направили просто можеш да се радваш.С мен заради габаритите само ми се заядоха за дето не са бели или жълти както е казано в закона,а зелени .... така че стоповете иде дойде,но фаровете... по-добре не ги затъмняваите масово!

Потребителски аватар
Stefanoz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefanoz » Вто 13 май 2008 12:56

На Голфчето бях сложил на страничните прозорци и никакъв проблем с КАТ,но на Пасата не мога да затъмнявам стъклата с повече от ....10% :roll: -пише го в Каското...и се отказах да слагам

Потребителски аватар
Rakarov
един обикновен Голфаджия
Автомобил: Polo GTI
Двигател: 1.8 Turbo
Контакти:

Мнениеот Rakarov » Съб 14 юни 2008 18:13

rusiq_24 написа:Затъмняването на които и да е джам е ЗАБРАНЕНО ходил съм специално до КАТ за да питам апак камоли за стопове:wink: А иначе и моите са затъмнени но с много малък процент :wink:

:woooow: :woooow: :gruebel :gruebel :D :D :D :D :D
Е не бях виждал такова нещо... :lol: силен си колега :)
Не знам брат кво да кажа....книжката ли си си купил ( има правилник и май не си прочел както трябва какво пише вътре за затъмняването на задните прозорци ) ...или може би си отишъл в друг КАТ ( такъв не съществува доколкото се сещам )....но определено не си ходил до КАТ и не си питал за това нещо 1000% съм сигурен...
"Ходил съм специално до КАТ" нямам кво да кажа.....
Колега със цялото ми уважение ама говориш пълни глупости...не може да си отишъл до КАТ и да са ти казали такова нещо...по простата причина че НЯМА ТАКОВА НЕЩО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
На задните стъкла ( и трите ) ако искам мога да им сложа и черен капак понеже имам огледала за задно виждане и не ми пречи и няма никакви проблеми...единствено има проблеми, когато затъмниш предните стъкла....тогава направо ще ти *** майката...ама за задните стъкла такива глупости да се говорят...
Малко все едно се скарах ама такива теми хиляди а закона е един...научете го просто !!!
Приятно

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

здравеи

Мнениеот dinkonikolaev » Сря 09 юли 2008 22:31

а бе колега ко се плашиш затъмнявай ко ти пука като те спрат наи много да ти пишат акт 10лв мене ме спряха за една др глупост бях забравил да сваля сенника отзад и съм карал така та съм заслепил полицеиската кола та 1- лв ми костваше

Потребителски аватар
orbital
Автомобил: PASSAT B4
Двигател: 1Z 1996

Re: с какво фолио да си затъмня задните джамци ?

Мнениеот orbital » Нед 22 авг 2010 16:43

Rakarov е прав.В закона пише,че затъмняване на задни стъкла е позволено единствено ако имаш 2 странични огледала.На моя пассат б4 съм сложил на 5 -те задни стъкла ,понеже е комби плюс това е почти огледално и като погледнеш отвън виждаш себе си . 2 пъти са ме спирали даже и не са и питали за стъклата.

Потребителски аватар
Petko_91
Автомобил: Golf 4
Двигател: ALH 120+

Мнениеот Petko_91 » Нед 22 авг 2010 18:30

бате ко спичате немоа разбера отзаде нищо немогат да ти кажат за отпреде колко хора карат с предни затъмнени дори и оригинално тонирани нови бмвта мерцедеси на тях ко могат да им кажат че на нас да ни правят проблеми кат те разлепят отпреде пак ще направя наново ;)

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Нед 22 авг 2010 20:06

Аз ако не бях с тесния джам щях да си сложа от най-светлото и на предните джамове.

kriso1914
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот kriso1914 » Пет 08 окт 2010 16:21

rusiq_24 написа:Затъмняването на които и да е джам е ЗАБРАНЕНО ходил съм специално до КАТ за да питам апак камоли за стопове:wink: А иначе и моите са затъмнени но с много малък процент :wink:

a чел ли си закона... имат право да се затъмняват задните странични ако имаш странични огледала и не прават проблем ако те спрат им казваш ти не знаеш закона а пък акт ше ми пишеш и готово

Потребителски аватар
donotdisturb
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re:

Мнениеот donotdisturb » Пет 08 окт 2010 16:39

Rakarov написа:

:woooow: :woooow: :gruebel :gruebel :D :D :D :D :D
Е не бях виждал такова нещо... :lol: силен си колега :)
Не знам брат кво да кажа....книжката ли си си купил ( има правилник и май не си прочел както трябва какво пише вътре за затъмняването на задните прозорци ) ...или може би си отишъл в друг КАТ ( такъв не съществува доколкото се сещам )....но определено не си ходил до КАТ и не си питал за това нещо 1000% съм сигурен...
"Ходил съм специално до КАТ" нямам кво да кажа.....
Колега със цялото ми уважение ама говориш пълни глупости...не може да си отишъл до КАТ и да са ти казали такова нещо...по простата причина че НЯМА ТАКОВА НЕЩО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
На задните стъкла ( и трите ) ако искам мога да им сложа и черен капак понеже имам огледала за задно виждане и не ми пречи и няма никакви проблеми...единствено има проблеми, когато затъмниш предните стъкла....тогава направо ще ти *** майката...ама за задните стъкла такива глупости да се говорят...
Малко все едно се скарах ама такива теми хиляди а закона е един...научете го просто !!!
Приятно

Колегата е много прав затъмняване на задните прозорци е позволено ако имаш наличните огледала за задно виждане . Такаче затъмняваи смело . Има 1 американско фолио 9 лв е с 1 жълта кола на него и американскотот знаме във кръгла кутия е . Успех :beer

Върни се в “Направи си сам!”