Обръща се само слюдата над стъклотоlubo007 написа:може ли да питам нещо!? в захлас чета темичката. е искам да попитам: като се обърне стъкалцето,, с кво го залепяте отново???![]()

Обръща се само слюдата над стъклотоlubo007 написа:може ли да питам нещо!? в захлас чета темичката. е искам да попитам: като се обърне стъкалцето,, с кво го залепяте отново???![]()
didodi написа: Проблем е ако е залепена
PassatVarna написа:Дайте някой линк към е=бей ли сайта от който сте си го поръчали този километражмерси мнгоо аз май много се запалих по тези километражи...
а ти оправи ли си стрелките вече?mileff написа:PassatVarna написа:Дайте някой линк към е=бей ли сайта от който сте си го поръчали този километражмерси мнгоо аз май много се запалих по тези километражи...
http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&catref=C6&from=R10&mppfqy=golf+mk3+dial&mppfqy=golf+mk3+dial&mppfqy=golf+mk3&_trksid=m37&satitle=golf+mk3+gauges&sacat=-1%26catref%3DC6&fmmk=&fmmd=&fylo=&fyhi=&mppfqy=golf+mk3+gauges&floc=1&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&sabfmts=1&saobfmts=insif&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=1%26fsoo%3D1&coaction=compare&copagenum=1&coentrypage=search
браво,аз тъкмо милсех да те разубеждавам да слагаш светещиmileff написа:Абе да ти кажа нищо не съм им правил, защото след като монтирах циферблатите, установих че стрелките се виждат достатъчно ясно и без да светят. Тази средната-кръгла част от циферблата свети достатъчно силно и създава нужният контраст (може би и точно това е и целта).
PassatVarna написа:Аз мисля че не съм с голф 3 ама айденякъде другаде ще търся да си взема такъв мерси много
лепилото пада под топла вода и леко търканеxP_NiRee написа:а лепилото с кво се чисти ? Щото тая вечер си правих тези работи и направих само там дето ми отчита изминаните километри. На светло свети много умряло само на тъмно изглежда хубаво. Ама незнам с кво да учистя хубаво лепилото щото остана малко и утре мисля да си търся слюда по магазините да си сложа за да няма лепило по нея. Някой да знае дали някаде се продава само слюда ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта