Окачване, боя, джанти

Харесвам старите коли и ще се помъча да я направя по мой вкус но и да изглежда както трябва без излишни цигании  

Plamen S.P. написа:Еми голега ако си видял на снимките плафона така и така е счупен и за смяна и ми хрумна идеята за луничка и понеже колата ще е черна сжетлината ще е червена

лошото е че ще ми се изгубят километрите защото в момента колата е на 261 *** което за кола на тези години си е супер.Да подчертая нещо боята си е оригиналната и не ми се рискуваше мног много защото няма забележка освен лека ръжда на единия калник,но пък искъм да е черна и се чудя дали да я боядисвам или само малко лъскане и полиране  

за плафона ще помисля но мисля да е луничка.Ако някои може да даде идея от каква кола ще пасне кората на багажника щото аз немога да се сетя пък мойта е за смяна (счупена е на две) помъчих се да я оправя но пак седи виснала. 

Plamen S.P. написа:лошото е че ще ми се изгубят километрите
 или ще е по лесно да сменя цялото табло.Колега извинявам се но тва за бормашината не можах да го разбера  

Plamen S.P. написа:А дали мога да го разглобя и само да сложа обортомера на мястото на часовника![]()
или ще е по лесно да сменя цялото табло.Колега извинявам се но тва за бормашината не можах да го разбера
![]()
![]()
![]()
![]()

Ljubon написа:Plamen S.P. написа:лошото е че ще ми се изгубят километрите
Взимаш бормашина и въртиш напред или назад, нагласяш колкото искаш.
К.Одаджийски написа:Ljubon написа:Plamen S.P. написа:лошото е че ще ми се изгубят километрите
Взимаш бормашина и въртиш напред или назад, нагласяш колкото искаш.
Пробвал ли си го!? Ше брадясаш докато превъртиш 50 км само.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта