А при мен от от магазина на "Сливница" се опитаха , по точно продавачката се опита да си пребере 10 лв в джобчето, като вместо за 35лв го е продала на брат ми за 45 лв. Свързах се с шефа на Ем Комплект 33 и съответно 10 лв бяха върнати веднага. Разбира се останахме разочаровани заедно с брат ми от този случай. В крайна сметка устройството е налично, имах възможност да го пробвам на дълъг път, но за "съжаление" не срещнахме КАТ с радар. И има голяма вероятност колкото и да ви се стори смешно , в едната посока да сме пътували с обърнат обратно детектор - т.е. това което трябва да сочи напред на детектора, да сме го обърнали да сочи задното стъкло

. Та затова искам да ви питам коя страна на Saver G-213 трябва да е насочена напред - тази на която са диодите, или тази където няма такива. На мен мой приятел ми каза на връщане, че към предното стъкло трябва да сочи страната без диоди?! А и още нещо ме посъветва май френд - спомена че е важно устройството да е в хоризонтално положение, т.е. да не сочи нито нагоре, нито надолу с цел да има по голям обхват, което на мен ми се струва доста логично?!