Антирадари- видове,модели,коментари.

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Чет 05 май 2005 1:31

Joro_Markov написа:Преди месец си купих Saver G-213 от магазин в Пловдив за 25 лева! Идея нямам дали магазина има нещо общо с "М комплект 33". Освен този модел на Saver в магазина продаваха и някакъв 6 канален от същата марка на цена 60 лева. Магазина се намира на булевард "Източен" до представителството на Орифлейм в Пловдив. Що се отнася до радар детектора не съм особено впечатлен ,но за цена от 25 лева,какво ли да очаква човек :roll:

Е ти какво повече искаш от един радар-детектор ??? С какво трябва да те впечатлява ??? Машинката си е супер !!!

Потребителски аватар
Joro_Markov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Joro_Markov » Чет 05 май 2005 8:09

WDW,да не си вносител на Saver в България :lol:
Половин година карах с радар детектор Cobra XRS 9xxx ,за съжаление "добри момчета"решиха, че не ми е необходим повече!Верно че цената на Cobra беше 180 лева,но си струваше всеки лев!Поради чисто финансови причини реших да го заменя със сегашния и след месец шофиране с него ,позволи ми да имам някакви впечатления!
Saver в града определено не се справя,настроен на режим "сити' сигнализира почти постоянно,което е доста неприятно.На извънградско шофиране и режим "магистрала' нещата седят малко по- добре. Все пак с радар - детектор или без него, винаги трябва да се има едно наум и да се шофира в границите на позволеното. :roll:

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пет 06 май 2005 1:08

Виж с последното ти изречение съм съгласен на 100% !!!!

А инак не съм вносител на машинката,но за парите си определено е НАЙ-ДОБРОТО !!!!
И аз имах някаква измислена кобра и с нея си имах два акта !!! Откакто съм със SAVER-a вече си е изплатил цената !!!Ако ме разбираш какво искам да кажа !!!! :wink:

Потребителски аватар
VR666
Автомобил: VW Jetta
Двигател: CFFB 2011

Мнениеот VR666 » Пон 09 май 2005 16:13

Joro_Markov написа:Освен този модел на Saver в магазина продаваха и някакъв 6 канален от същата марка на цена 60 лева. :roll:

От Плевен G-213 го взех за 33 лв.(при цена в Русия-$9),
обаче ми се иска да взема G-255.
В магазина ми казаха, че само G-213 се внасял в България? :?:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 09 май 2005 23:13

Ето един полезен линк по темата:
http://www.autocomp.ru/catalogue/electro/detectors/

Потребителски аватар
doktora
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
Контакти:

Мнениеот doktora » Вто 10 май 2005 19:58

А при мен от от магазина на "Сливница" се опитаха , по точно продавачката се опита да си пребере 10 лв в джобчето, като вместо за 35лв го е продала на брат ми за 45 лв. Свързах се с шефа на Ем Комплект 33 и съответно 10 лв бяха върнати веднага. Разбира се останахме разочаровани заедно с брат ми от този случай. В крайна сметка устройството е налично, имах възможност да го пробвам на дълъг път, но за "съжаление" не срещнахме КАТ с радар. И има голяма вероятност колкото и да ви се стори смешно , в едната посока да сме пътували с обърнат обратно детектор - т.е. това което трябва да сочи напред на детектора, да сме го обърнали да сочи задното стъкло :oops: :P . Та затова искам да ви питам коя страна на Saver G-213 трябва да е насочена напред - тази на която са диодите, или тази където няма такива. На мен мой приятел ми каза на връщане, че към предното стъкло трябва да сочи страната без диоди?! А и още нещо ме посъветва май френд - спомена че е важно устройството да е в хоризонтално положение, т.е. да не сочи нито нагоре, нито надолу с цел да има по голям обхват, което на мен ми се струва доста логично?!

Потребителски аватар
badboy_pl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот badboy_pl » Вто 10 май 2005 21:59

С диодите/лампичките/ назад трябва да е.

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Вто 10 май 2005 22:06

Да,таке е за хоризонталното положение!!!
А и другото логично нещо,е че светодиодите трябва да са обърнати към теб!!! Защото инак как ще ги гледаш ???

Потребителски аватар
doktora
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
Контакти:

Мнениеот doktora » Сря 11 май 2005 20:16

Днес докато инсталирвах детектора ми се роди един въпрос. Преди да го задам обаче ще опиша следната ситуация:
Спира ме някоя кука, забелязва детектора и почва да се заяжда с цел да ме изнуди за кинти, като например ми каже че това устройство е антирадар и че е забранено да се ползва и т.н. Та тук вече идва въпроса ми: аджаба аз с какво ще докажа че това устройство не е антирадар а радар детектор и че не съм в нарушение на закона?!
Куката може да ми каже да сваля детектора и да му го дам за изследване и ако не дай си боже съм някъде надалеч от вкъщи, какво ще правя. Струва ми се че от "Ем Комплект 33" трябва да дават/издават някакви документи на които да пише какво е устройството и цитат от закона?!
Ами туй то - те станаха доста въпросите, но се надявам да ми дадете на всички отговори!

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 11 май 2005 20:49

идва момента да си скриеш антирадара
но ако го види как па куката ще докаже че е антирадар???
блокирал ли му е радара
не ами да си гледа работа нема да им се даваш
но е номера и да говориш спокойно и убедително

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 11 май 2005 23:21

невинен до доказване на противното...

Потребителски аватар
badboy_pl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот badboy_pl » Чет 12 май 2005 8:19

В листовката на руския ''антирадар'' пише,че е радар-детектор и не смущава полицейските радари.Чети внимателно :deal

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Чет 12 май 2005 9:58

Даааа, на мен листовката ми седи в колата. Впрочем, някой сеща ли се в кой член на закона/правилника за движението пише за антирадарите? Че да си сложа и закона в колата.

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пет 13 май 2005 12:51

Те закона си го държат по караулките та не ти трябва!!!Но е добре човек да го има за тия по улиците полицай!!!

Значи няма никакво право без прокурорско разрешение да ти вземе радара за "изследване"!!! Така,че в никакъв случай ме го даваш !!!
Той няма право и да ти иска да погледне в багажника,но това е друга тема !!!
Е юристите от форума да кажат ?!!

Потребителски аватар
doktora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doktora » Пет 13 май 2005 19:05

badboy_pl, вчера забелязах на упътването че пише "радар-детектор", сложих го в колата. До тук добре, ама все едно да покажа упътване на английски и те да ми го приемат, нищо че руския език е много близък до нашия. Те всъщност ако решат да се заядат, могат от сто кладенеца вода да донесат и пак да стане тяхното и в случая могат да се хванат примерно че упътването не е на бг. Значи можело е текста да се преведе на бг и към него да се вмъкне и цитат от закона - то и без това всички стоки трябва да имат упътване на бг. И аз преди известно време бях попаднал на точен цитат от закона , но за съжаление нито го копирах, нито го запомних на кой сайт се намира?!

Върни се в “Направи си сам!”