Bobby_ написа:имам човек който прави такива джанти ще се обадя и ще пиша за цена...

da6o_amvr написа:Eми само ще ги обърнеш без да правиш от 8-4 и така мисля че няма да се покажат.Ще мръднат с няколко см и мисля че няма да е проблем.Въпреки че незнам какво ти е моментното разстояние между гумата и калника.От зад съм 99% сигурен че няма да има проблем,но за отпред ...
-Maxxx- написа:da6o_amvr написа:Eми само ще ги обърнеш без да правиш от 8-4 и така мисля че няма да се покажат.Ще мръднат с няколко см и мисля че няма да е проблем.Въпреки че незнам какво ти е моментното разстояние между гумата и калника.От зад съм 99% сигурен че няма да има проблем,но за отпред ...
За отпред какво? Притесненията ми са за отзад иначе отпред всичко ше е Ок мисля... по-нископрофилни гуми ще сложа за да клекне още малко и всичко ще е 6....
kaiser666 написа:Някой да има снимка на обръщана двойкова тринайска?Като тази:
http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... e&CID=3296
gas написа:boywalking написа:някой снимка ако може да ми намери и да каже за какво става дума ?
трябват още 4 джанти,от 2 се прави една,после ще ти трябват по-широки гуми щото джантата вече ще е 7-8 инча.
тръгваш към битака(в малашевци) и си караш само по тоя път,подминаваш гробищата(от дясно ще ти се паднат) и караш още около 1км.от лявата страна има една къща с една джанта на оградата,един дедка ги прави от много години.най-добре питай за него в района,познават го и ще те ориентират точно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта