кой и с/у какво заплащане ще ми затъмни прозорците

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
MrLover
Автомобил: Passat
Двигател: AMX

Мнениеот MrLover » Пон 21 апр 2008 10:07

DimitarBT написа:мен ме е страх че ако затъмня и задното прозорец :shock полицаите ще ми правят проблеми

Нямаш ядове и аз съм със затъмнени джамове и нямам проблеми, така че действай без да ги мислиш куките 8)

Потребителски аватар
pstsanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pstsanov » Пон 21 апр 2008 11:02

Няма проблеми с полицаите за задния джам, аз карам трета кола вече с затъмнен заден джам и нямам грижи.

fackingshark
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ФОЛИО

Мнениеот fackingshark » Пет 25 апр 2008 14:14

Васко-ТЕЛ 0896628333 ВЗИМА МНОГО ЕФТИНО...ПОЗДРАВИГО ОТ МЕН...РАБОТИ СУПЕР КАЧЕСТВЕНО...4-КОЛИ САМ СИ ПРАВИЛ ПРИ НЕГО...РАБОТИ САС ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ФОЛИО ПРАВИ И ВИНИЛИ

Потребителски аватар
armario
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ФОЛИО

Мнениеот armario » Сря 14 май 2008 13:21

fackingshark написа:Васко-ТЕЛ 0896628333 ВЗИМА МНОГО ЕФТИНО...ПОЗДРАВИГО ОТ МЕН...РАБОТИ СУПЕР КАЧЕСТВЕНО...4-КОЛИ САМ СИ ПРАВИЛ ПРИ НЕГО...РАБОТИ САС ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ФОЛИО ПРАВИ И ВИНИЛИ

:director Това е Човека, колеги!
Перфектна работа, коректност и тънки цени!
Днес бях при него и останах много доволен.
Благодаря :bowdown :bowdown :bowdown на колегата fackingshark :drunk , за телефона, който остави.
:beer :да:

Потребителски аватар
Hristov838
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Hristov838 » Вто 20 май 2008 22:16

Относно тълкуването на закона - ясна е казано че се позволява затъмняване на задните странични.На задното не може.А как не ви правят проблеми не знам!И аз ще слагам фолио, но се чудя за задното.

Потребителски аватар
MrLover
Автомобил: Passat
Двигател: AMX

Мнениеот MrLover » Чет 22 май 2008 2:31

Hristov838 написа:Относно тълкуването на закона - ясна е казано че се позволява затъмняване на задните странични.На задното не може.А как не ви правят проблеми не знам!И аз ще слагам фолио, но се чудя за задното.

При наличие на функциониращи странични огледала не виждам какъв е проблема да си затъмниш и задното!! При положение, че повечето ванове, пикапчета и т.н. карат без заден джам, защо при колите да е различно :?:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Чет 22 май 2008 16:04

MrLover написа:
Hristov838 написа:Относно тълкуването на закона - ясна е казано че се позволява затъмняване на задните странични.На задното не може.А как не ви правят проблеми не знам!И аз ще слагам фолио, но се чудя за задното.

При наличие на функциониращи странични огледала не виждам какъв е проблема да си затъмниш и задното!! При положение, че повечето ванове, пикапчета и т.н. карат без заден джам, защо при колите да е различно :?:
дискутирано е много пъти, като затъмниш задното стъкло пречиш на видимостта на водача зад теб ..... по закон не трябва да е затъмнено и могат да ти се направят на интересни ако искат :wink:

Върни се в “Направи си сам!”