Светодиодно осветление (интериорно и екстериорно)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Andrian_VT написа:Какво имаш в предвид?
Имам в предвид че обичайното място за мигача е отстрани на фара. И примерно на кръстовище на което съм с предимство и съм си пуснал мигача че ще завивам на дясно, хората ме чакат щото големия светоотразител отстрани на фара не мига. Това не винаги ама ми се е случвало доста пъти.
Vladko_1 написа::wink: ако разбираш от такива работи дай малко повече инфо .. та някой ден мой да са развартим из гаража
Не смятам, че е мн сложно. Режеш кабелчетата на габарита, от кабелите на мигача извеждаш два кабела които ги свързваш към габарита, сменяш крушката с оранжева и си с горни мигачи.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Andrian_VT написа:Не смятам, че е мн сложно. Режеш кабелчетата на габарита, от кабелите на мигача извеждаш два кабела които ги свързваш към габарита, сменяш крушката с оранжева и си с горни мигачи.
Колега не знам каква кола караш ама на пасат Б4 габарита е във фара. А отстрани си е най-обикновен светоотразител. Единствения вариант за който се сещам е да се разпробие от вътре и да се сложат някакви диоди.
Никога не съм се заглеждал и замислял, че това може да е светлоотразител. Но съм убеден, че съм виждал пасати със син габарит в "светлоотразителя", както и мигач на негово място-даже тогава се учудих защо е сложил германеца два мигача.
А иначе, не е проблем да си намериш някаква фасунка за мигач, по неин размер да разпробиеш, с пиличката засичаш в ляво и дясно и готово. Кабелите се взеат от съседния мигач. Но преди да разпробиеш погледни по магазините дали продават такива светлоотразители с вграден мигач.
А иначе, не е проблем да си намериш някаква фасунка за мигач, по неин размер да разпробиеш, с пиличката засичаш в ляво и дясно и готово. Кабелите се взеат от съседния мигач. Но преди да разпробиеш погледни по магазините дали продават такива светлоотразители с вграден мигач.
много яко бе хора.такмо се региструрах и прочетох какво сте писали за осветявянето по колата.и искам да питам има ли някои снимка на кола която е направена да с неон от долу,но неон които е правен саморачно и как го е направил,6тото аз си измислих един на4ин за правенето на такав неон,но не сам сигурен дали свети достата4но силно,зада свети под колата и да се вижда,имам снимка на това което измаисторих ама немога да разбера как да я сложа,зна4и направих и снимка след като ги монтирах на колата отдолу но нямам добар фотоапарат да покайа как изглеждат монтирани и как светят.пак варху голф3 има идиално място за монтиране на такива неони
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
моряка написа:...

Как да качиш снимка,е обяснено тук-http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=9617
А относно ненона дето си сложил... незнам.Личното ми мнение е че това е голяма селяния и аз посмъртно няма да си накича така колата,но всеки си знае за себе си!!![/url]