абе това истинали или верно някои си прави базик? ако е истина незнам не му давайте стикер плсссс
п.с. Свали си лампичките от елхата и си ги сложи в купето ще рутиш, а ако са от пеещите .............леле
светещи джанти...как ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
bluefen написа:абе това истинали или верно някои си прави базик? ако е истина незнам не му давайте стикер плсссс
п.с. Свали си лампичките от елхата и си ги сложи в купето ще рутиш, а ако са от пеещите .............леле
няма надежда ...тука всеки е от кол и въже...де които свари нарежда...
ма е гот пък иначе щеше да е скучно...

DragoGT написа:стига сте се разправяли
много добре се е получило ако си падаш по американ гангста рейсинг стайл
лично аз не бих си ги сложил но иначе ме кефи идеята и изпълнението
и стига сте плюли на тема вкус цвят мирис
всеки си има различни предпочитания
e това се казва добро мнение...благодаря...
скоро се очаква "Светещи капаци 2 Завръщането"

- SpoileR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хмммм....
Няма смисъл...става too complicated
Мене пък ми е интересно, ако трябва да се вържат към акумулатора, как няма да се преплитат кабелите при движение
Може да стане по осите ако се изолира част от джантата за "-", а остатъка от нея да е "+", или по индукция нещо някък си... ама тогава става тегава работата
Както на хеликоптерите им стига ток до нагревателите на витлата, така и тука може да стане

Няма смисъл...става too complicated

Мене пък ми е интересно, ако трябва да се вържат към акумулатора, как няма да се преплитат кабелите при движение

Може да стане по осите ако се изолира част от джантата за "-", а остатъка от нея да е "+", или по индукция нещо някък си... ама тогава става тегава работата

Както на хеликоптерите им стига ток до нагревателите на витлата, така и тука може да стане

готино ,това за генератора..само изпълнението е трудно....
но да ви кажа честно батериите издържат 40 часа нон стоп...с едно зареждане така че едвали е нужно да се всема ток от акомулатора...нужно е само да могат да се спират от растояние...с дистанционно или нещо такова...но не успях да намеря такова под 12 волта...
а сам да си правя не съм компетентен...по въпроса толкова...
но да ви кажа честно батериите издържат 40 часа нон стоп...с едно зареждане така че едвали е нужно да се всема ток от акомулатора...нужно е само да могат да се спират от растояние...с дистанционно или нещо такова...но не успях да намеря такова под 12 волта...

а сам да си правя не съм компетентен...по въпроса толкова...