Идея за поставка за чаша...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Идея за поставка за чаша...
При US моделите го има,при наще го няма 

- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и като отвориш пепелника.............. 

- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
kamus11 написа:и като отвориш пепелника..............
И като ръгнеш "първа"

- marto_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам едно такова и го държа винаги в жабката..като ми потрябва го закрепям на пепелника и после пак го прибирам, а струва само 1 левче

- sasho_sb
- Автомобил: Vw Golf mk3
- Двигател: AEE 1996
marto_vw написа:Аз имам едно такова и го държа винаги в жабката..като ми потрябва го закрепям на пепелника и после пак го прибирам, а струва само 1 левче![]()
Същото съм прикрепил към пепелника,и първа и десета да "ръгна" ръката недостига до чашата/доста кафета съм изпил с тази поставка,пътувам предимно в София без проблеми с разливане на кафе и т.н.,много е удобна,лоста ми е скъсен с 5 см и пепелника не го използвам /!

- 1,9TDI
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMP
Аз изполвах глина за моделиране която сама съхне закупена от Слънчоглед във Варна, едно шише и една чашка защото нямах много време да подготвя нещата. Ето и малко снимки на проекта в момента ....

Единственото нещо което ме притеснява е, че добавих около 1кг допълнителна маса на вратата и си мисля, че вратата ми може да увисне. Ако някой намери по-лек материал с който лесно се работи да пише.

Единственото нещо което ме притеснява е, че добавих около 1кг допълнителна маса на вратата и си мисля, че вратата ми може да увисне. Ако някой намери по-лек материал с който лесно се работи да пише.
- dandan
- Автомобил: Passat B5-5
- Двигател: AHA 2003
Че тя самата врата тежи доста, така че си увеличил теглото с не повече от 5% . Няма да увисне.
Само се страхувам, че ще завалят мнения, че е много грозно ама няма да се плашиш
, направи си го на теб да ти харесва. Все пак не е завършено.
Само се страхувам, че ще завалят мнения, че е много грозно ама няма да се плашиш

- 1,9TDI
Аз след това ще го зашкуря, ще го пооформя и след това ще го боядисам черно та да стане като хората, но първо глината малко трябва да постегне
та да може да се обработва. Единственото неудобство е, че малко пречи дръжката
В движение малко трудно се слага.

- Repissimo
- Автомобил:
- Двигател:
http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=Becherhalter+golf+3&_sacat=See-All-Categories
Това си е най-добре за Г3...а колегата по-горе,който пита за по-лек материал,може да използва пяна и след това стъклопласт,доста по-леко ще е
Това си е най-добре за Г3...а колегата по-горе,който пита за по-лек материал,може да използва пяна и след това стъклопласт,доста по-леко ще е

- ivanbl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1,9TDI написа:Аз след това ще го зашкуря, ще го пооформя и след това ще го боядисам черно та да стане като хората, но първо глината малко трябва да постегнета да може да се обработва. Единственото неудобство е, че малко пречи дръжката
В движение малко трудно се слага.
като свалиш отливката може с бургия да направиш няколко олекотявания от страна която не се вижда... нещо като отворите на тухла четворка...

аз бях сложил на същото място един от тези пластмасови държа4и които е показал колегата по горе... кафето се задържаше добре.... НО... при затваряне на врата се разливаше... поне може да ползваш поставката за бутилки... или да си купуваш кафе с капаче

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Само едно не разбрах... Защо да го олекотява при условие, че вратата тежи 20++ кг. ... плюс-минус 1кг. каква разлика ще има

- 1,9TDI
аз бях сложил на същото място един от тези пластмасови държа4и които е показал колегата по горе... кафето се задържаше добре.... НО... при затваряне на врата се разливаше... поне може да ползваш поставката за бутилки... или да си купуваш кафе с капаче
Дори и незавършено има вече един тест и кафето ми не се разля като си затварям вратата. То зависи колко вода има в чашата и колко силно си затваряш вратата. Надявам се глината да изсъхне скоро, че да мога да я оформя и да я боядисам, и ще пусна и снимки. Преди това имах и друга идея ама нещо не ми се дупчи кората от едната страна, че ще се вижда, пък и може другата страна да я направа както си я мислех първият път с парче от ламинат.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Repissimo написа:http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=Becherhalter+golf+3&_sacat=See-All-Categories
Аз съм с такова!
Поръчано и сложено на оригиналното барче.
viewtopic.php?f=59&t=181699&hilit=+cupholder