а някой ще ми обясни ли за какжо е това и какво му е по-дорото от оригиналната труба

BECKER написа:Е немога да се сдържа..............Колеги. В никакъв случай не искам да се заяждам.Понеже преди време пак се завърза спор със един колега .
Та на въпросът, хайде сега някой да ми обясни,как Голф -88г. ще развива такава скорост,че да има нужда от това нещо.Е.....ако е със реактивен двигател........Може! " И как ще ми се разцепи коша в завой?....Нзнам как ще стане! Но ако става въпрос да се измисли по-оригинално украшение на колата.....е.... така вече съм съгласен!
Едно според мен по-оригинално решение на въпроса със съмненията на пътя:
Вземи си ПАСАТ ,и няма да се притесняваш от разпад на колата:)
(това в рамките на шегата) Хайде със здраве!
BECKER написа:Е немога да се сдържа..............Колеги. В никакъв случай не искам да се заяждам.Понеже преди време пак се завърза спор със един колега .
Та на въпросът, хайде сега някой да ми обясни,как Голф -88г. ще развива такава скорост,че да има нужда от това нещо.Е.....ако е със реактивен двигател........Може! " И как ще ми се разцепи коша в завой?....Нзнам как ще стане! Но ако става въпрос да се измисли по-оригинално украшение на колата.....е.... така вече съм съгласен!
Едно според мен по-оригинално решение на въпроса със съмненията на пътя:
Вземи си ПАСАТ ,и няма да се притесняваш от разпад на колата:)
(това в рамките на шегата) Хайде със здраве!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта