Парното на Г-2 работи само на 3;Решение!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- icemans
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също имам проблем с вентилатора на парното, но незнам дали ще е е от въпросният Термобушон. При мене парното тръгва, когато размърдам буксата, която влиза във вентилатора. Буксата съм я гледал, почиствал съм я, но ефекта е същият. Понякога като захапе примерно не бачка първата степен, а понякога работи. Остава освен да свалям и самият вентилатор и да гледам него, но кажете как св сваля и изобщо къде може да е проблема. Благодаря!
- martinpetroff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
SpoileR написа:Колега, т'ва ли е въпросния термопредпазител:
http://img265.imageshack.us/img265/5152/p1050576sm8.jpg
Щото на снимката където си дал, изглежда МНООООООГО по-дребен от колкото е моя
същия е

- SpoileR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ам какво да кажа.... перфектно
На късо му е майката!
Вече работи всичко
Вписвам се и аз, като човек нa който проблема му е решен. Евала за темата
Сега остана да разбера как да го смажа че скърца, а не мога да го отворя
Махнах една контра шайба от горния край под капачката, ма перката пак не излиза пущината
А да имам и още един въпрос. По перката имаше някъкви железа, които не ми се вярва ИНЦИДЕНТНО да са попаднали там
На снимката ми даже се вижда едното... т'ва някакъв баланс като на джантите ли е?

Вече работи всичко

Сега остана да разбера как да го смажа че скърца, а не мога да го отворя

А да имам и още един въпрос. По перката имаше някъкви железа, които не ми се вярва ИНЦИДЕНТНО да са попаднали там

На снимката ми даже се вижда едното... т'ва някакъв баланс като на джантите ли е?

- Bobcho_82
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: GU+
SpoileR написа:....Сега остана да разбера как да го смажа че скърца, а не мога да го отворяМахнах една контра шайба от горния край под капачката, ма перката пак не излиза пущината
Колега не ги пипай тези железа че ще почне да ти бие перката баш за баланс са сложени. А иначе перката не се маха

Така изглежда моторчето като му се свали пластмасовият кожух който се държи на 3-ри гумени тампона.

-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Аз моито го смазвах с грес, финна грес (за пушка) , обаче пак продължи да скърца.След това го пръснах с ВД40 спря, но за около 3 седмици и пак почна, та аз като почне да скърца го пръскам и почва да си работи нормално(б*хти как само го написах
). 
п.п. Внимаваите!!!Когато сваляте плочката с термо бушона, като я слагате внимавайте да не обърнете поляритета!Аз веднъж го обърнах и то едва духаше.

п.п. Внимаваите!!!Когато сваляте плочката с термо бушона, като я слагате внимавайте да не обърнете поляритета!Аз веднъж го обърнах и то едва духаше.

-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Re:
Обобщил съм цялата процедура в първото мнение. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Парното на Г-2 работи само на 3;Решение!
Благодарение на SpoileR и моето парно работи на 3-те степени
. 

Браво за полезната информация!Аз си смених целия вентилатор,точно порати този проблем,обаче при ме всичко беше разтопено,но поне сега ще се помъча да го оправя та да си имам резервен!
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Моято спря да работи на 2ра степен. Утре смятам да се пробвам да го оправя 

- M1LEN
- Автомобил: GOLF mk2
- Двигател: SB 1991
Здравеите колеги вече и мойто парно заработи на 1 и 2
кофти е само на 3 мерси за подробното указание само да вмъкна НЕ СЕ ОПИТВАИТЕ ДА ЗАПОЯВАТЕ ТЕРМОБУШОНА защото аз го запоих и като включих парното пак си беше като приди и после обратно до магазина за нов и вече втория го замотах около крачето на бубинката и го стиснах с клещите а от другата страна закачих на клемичката там си има щипка. Чао за сега и леко и безаварийно шофиране.

- swordfish123
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имах същия проблем с моя Голф 2 и на мене ми работеше само на трета степен вентилатора,а до колкото знам на трета степен дърпа ток директно от акумулатора и съм чул че не било за предпочитане!Оказа се че проблема е същия като при повечето колеги и темата много ми помогна!Благодаря на всички за полезните теми,които се обсъждат в форума,защото наистина помагат! 

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Колкото и да е невероятно аз също имах този проблем , и днес в снега си го оправих като дадох на късо въпросния термо бушон.
Вързах медна жичка без да махам въпросния бушон и без да запоявам нищо ,както посъветва колегата в по горните постове.