червени стопове
					Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
	Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Re: червени стопове
Хм ами интересно ми е недай си боже при някаквъв инцидент дори и без да сте виновни не могат ли да ви изкарат виновни заради червените мигачи? До колкото аз знам е забранено ,но иначе според мен се получават много по-добре от колкото черните спрейове  

- PeshoVW
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: EZ
- Контакти:
Ами то първо дано не се стига до такива ситуации... А иначе не знам, то нали си има и такива оригинално да им е червен мигача, пък на доста от американките са така, но в Европа стандартите не са същите. А и зависи много от "майсторската" изява на човека. Но това са само мои предположения. А снимката горе е с фолио и веднага може да се махне, пък и аз не карам с тях много червено ми идва, направих си ги просто за кеф.  

- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
В Америка никога не е било забранено ,но когато продават коли в Европа винаги светят оранжево. Eто малък пример за "евро" американка.

Интересно ми е като свети мигача така с фолиото червено ли свети или бие на оранжево. Ако бие на оранжево няма да има проблем защото много коли днешно време са с червени LED стопове само че светят оранжево като Ауди и американките за Европа като пример пак Корвета може да се даде

Интересно ми е като свети мигача така с фолиото червено ли свети или бие на оранжево. Ако бие на оранжево няма да има проблем защото много коли днешно време са с червени LED стопове само че светят оранжево като Ауди и американките за Европа като пример пак Корвета може да се даде

- stopi
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 2.0 16V ACE
Пичове моите са оригинално червени, но мигачите светят нормално със стандартните обикновени крушки. Така се получава защото крушката влиза в светлинен филтър във формата на балонче. Вие можете да пробвате да поставите от тия оранжевите крушки които са за бели мигачи и би трябвало да светят оранжево червените ви мигачи.
eто и снимки забелязва се светлинния филтър 

eто и снимки забелязва се светлинния филтър

- PeshoVW
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: EZ
- Контакти:
Оригиналните бели мигачи отвътре имат още едно стъкалце което е оранжево и за това крушката не е нужно да е оранжева, а си е бяла (това визирам предни мигачи на Г2) А относно стоповете, да така с фолиото и с обикновената крушка (бяла) си свети червено, а не оранжево. Но да дадем пример със стопове черно-червената хела, тя е на принципа на предните мигачи, които описах по горе и си свети оранжево мигача. Не съм сигурен, но може би на тези червени стопове ако се сложи оранжева крушка, както се слага на кристалните стопове, може и да пооранжавее малко... но това трябва да се провери на място. 

- 
				spiderman
- Автомобил:
- Двигател:
PeshoVW написа:Ами то първо дано не се стига до такива ситуации... А иначе не знам, то нали си има и такива оригинално да им е червен мигача, пък на доста от американките са така, но в Европа стандартите не са същите. А и зависи много от "майсторската" изява на човека. Но това са само мои предположения. А снимката горе е с фолио и веднага може да се махне, пък и аз не карам с тях много червено ми идва, направих си ги просто за кеф.
Не се шашкайте колеги, аз карам европейска кола с американски стопове с червени мигачи вече 7 години в България и никой нищо не ми е казал.
- albena_sladurana
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: PB
Дай снимка на спрея колега  И,аз искам да си направя моите така
 И,аз искам да си направя моите така

И,аз искам да си направя моите така
 И,аз искам да си направя моите така- 
				spiderman
- Автомобил:
- Двигател:
albena_sladurana написа:Дай снимка на спрея колега: И,аз искам да си направя моите така
Отиваш в Praktiker или в Mr.Bricolage и на щандовете с автоаксесоари ги има, те са едни малки флакончета - има черно, червено, синьо и зелено ако не се лъжа - с прозрачни капачки са с цвета на боята вътре. Има същите и за спирачни апарати и дискове, но те не са с прозрачни капачки. На самата картинка на спрейчето си има сниман стоп. Maрката е Duplicolor.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
И моите стопове повече от година май, та дори повече са червени с трансперантно фолио, светят си плътно червено и досега няколко пъти съм изтръпвал като давам мигач и зад мен има патрулка  , но наистина ще е хубаво да си взема оранжева крушка да си вържа аз гащите
 , но наистина ще е хубаво да си взема оранжева крушка да си вържа аз гащите   . Интересното е, че вече толкова пароструйки, търкане на снега с четки, дъждове и слънце са видяли и грам не са мръднали...
 . Интересното е, че вече толкова пароструйки, търкане на снега с четки, дъждове и слънце са видяли и грам не са мръднали...

, но наистина ще е хубаво да си взема оранжева крушка да си вържа аз гащите
 , но наистина ще е хубаво да си взема оранжева крушка да си вържа аз гащите   . Интересното е, че вече толкова пароструйки, търкане на снега с четки, дъждове и слънце са видяли и грам не са мръднали...
 . Интересното е, че вече толкова пароструйки, търкане на снега с четки, дъждове и слънце са видяли и грам не са мръднали...