Една чистачка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
НЕ се ли ....???
Не се ли влошава видимостта при положение , че се описва една дъга от изчистеното място и остава голям сектор непочистено място отляво за водача ....на стъклото...???
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: НЕ се ли ....???
4682 написа:Не се ли влошава видимостта при положение , че се описва една дъга от изчистеното място и остава голям сектор непочистено място отляво за водача ....на стъклото...???
Не не пречи на видимоста чистачката е 51см. и остава много малка част неизчистено.То и при стандартния вариянт остава ниезчистено.
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: НЕ се ли ....???
ето и обещаните снимки:

,,,А не се ли ....???
,,,А не се ли ... тормози моторчето което движи чистачката .... ??? мисля , че с една чистачка ще вижда по - голям зор ....??? няма ли да изгори ...??
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ходих в наща морга ,рових си из купчина с рамена но нищо не изкочи което да ме грабне.Аз искам да си сложа и от новите чистачки тея дето като вдигнеш рамото се кривят като ска.Но тука при нас има само некви ментета които не прилепват към стъклото и не може да чисти.На БОШ съм виждал и струва някаде около 60-70 лв.комплекта.Също мисля да направя задната чистачка с ход от край до край да не е така до средата.
- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sashobas написа:Ходих в наща морга ,рових си из купчина с рамена но нищо не изкочи което да ме грабне.Аз искам да си сложа и от новите чистачки тея дето като вдигнеш рамото се кривят като ска.Но тука при нас има само некви ментета които не прилепват към стъклото и не може да чисти.На БОШ съм виждал и струва някаде около 60-70 лв.комплекта.Също мисля да направя задната чистачка с ход от край до край да не е така до средата.
Това за задната не е лошо като идея