Спрей за брони
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спрей за брони
аз пробвах с пистолет за горещ въздух и не става нищо,даже пластмасовата вежда на калника беше свалена от колата(да не се повреди боята) и ми беше много удобно.....как ли не я греях,направо филм и почти се размеква но не потъмнява,пробвах на различни места,различно растояние и нищо....това клипче не знам какво правят(точно от него се запалих)... 

- the_red_camel
- Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
- Двигател: BTS
Колеги имам една тунинг броня от смола но скоро излезе от ремонт и мисля сам да си я правя че на майстор не ми се дават много пари та въпроса ми е след като някои места ги направя с кит и мина с водна шкурка(даже незнам с каква да мина 1000 или 2000) и какък спрей да използвам ??
- the_red_camel
- Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
- Двигател: BTS
някой да каже нещо по въпроса

luboveliki написа:аз пробвах с пистолет за горещ въздух и не става нищо,даже пластмасовата вежда на калника беше свалена от колата(да не се повреди боята) и ми беше много удобно.....как ли не я греях,направо филм и почти се размеква но не потъмнява,пробвах на различни места,различно растояние и нищо....това клипче не знам какво правят(точно от него се запалих)...
Колега аз ги нагрявах потъмняха малко, но за съжеление след 2-3 месеца пак си върнаха стария цвят.Сега мисля като се оправи времето да ги мина със спрей на "Cosmos LAC" Black № 303.Искам да помоля някой от колегите ако е ползвал продукти на тази фирма да каже качествени ли са.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
the_red_camel написа:Колеги имам една тунинг броня от смола но скоро излезе от ремонт и мисля сам да си я правя че на майстор не ми се дават много пари та въпроса ми е след като някои места ги направя с кит и мина с водна шкурка(даже незнам с каква да мина 1000 или 2000) и какък спрей да използвам ??
А,нещо да грундираш преди водното...Някъде из форума имаше теми за боядисване,потърси,прочети.Спрея е най-накрая,преди това трябва да я подготвиш.