:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Спрей за брони

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Re: Спрей за брони

Мнениеот luboveliki » Нед 27 ное 2011 21:53

аз пробвах с пистолет за горещ въздух и не става нищо,даже пластмасовата вежда на калника беше свалена от колата(да не се повреди боята) и ми беше много удобно.....как ли не я греях,направо филм и почти се размеква но не потъмнява,пробвах на различни места,различно растояние и нищо....това клипче не знам какво правят(точно от него се запалих)... :banghead:

Потребителски аватар
the_red_camel
Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
Двигател: BTS

Мнениеот the_red_camel » Пон 16 яну 2012 12:16

Колеги имам една тунинг броня от смола но скоро излезе от ремонт и мисля сам да си я правя че на майстор не ми се дават много пари та въпроса ми е след като някои места ги направя с кит и мина с водна шкурка(даже незнам с каква да мина 1000 или 2000) и какък спрей да използвам ??

Потребителски аватар
the_red_camel
Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
Двигател: BTS

Мнениеот the_red_camel » Вто 17 яну 2012 14:01

някой да каже нещо по въпроса :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kris_22
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kris_22 » Чет 09 фев 2012 0:43

luboveliki написа:аз пробвах с пистолет за горещ въздух и не става нищо,даже пластмасовата вежда на калника беше свалена от колата(да не се повреди боята) и ми беше много удобно.....как ли не я греях,направо филм и почти се размеква но не потъмнява,пробвах на различни места,различно растояние и нищо....това клипче не знам какво правят(точно от него се запалих)... :banghead:

Колега аз ги нагрявах потъмняха малко, но за съжеление след 2-3 месеца пак си върнаха стария цвят.Сега мисля като се оправи времето да ги мина със спрей на "Cosmos LAC" Black № 303.Искам да помоля някой от колегите ако е ползвал продукти на тази фирма да каже качествени ли са.

taran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот taran » Чет 09 фев 2012 9:54

the_red_camel написа:Колеги имам една тунинг броня от смола но скоро излезе от ремонт и мисля сам да си я правя че на майстор не ми се дават много пари та въпроса ми е след като някои места ги направя с кит и мина с водна шкурка(даже незнам с каква да мина 1000 или 2000) и какък спрей да използвам ??

А,нещо да грундираш преди водното...Някъде из форума имаше теми за боядисване,потърси,прочети.Спрея е най-накрая,преди това трябва да я подготвиш.

Върни се в “Направи си сам!”