Километражи

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
didko_902
Автомобил:
Двигател:

Re: Километражи

Мнениеот didko_902 » Пет 08 май 2009 18:14

Зависи,не се отлепят всички.Аз си напрвих хартиени.Залепих безцветно тиксо върху оригиналните и отгоре върху тиксото с лепило залепих хартиените.Засега добре стоят. :wink: :D

alakazam4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alakazam4o » Съб 09 май 2009 12:24

didko_902 написа:Зависи,не се отлепят всички.Аз си напрвих хартиени.Залепих безцветно тиксо върху оригиналните и отгоре върху тиксото с лепило залепих хартиените.Засега добре стоят. :wink: :D

От колко време ти седят? И дай една снимчица ако не те затруднява ;)

Потребителски аватар
traficanta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот traficanta » Пон 11 май 2009 16:58

BiKeR_BoYz написа:Хора, може ли да ми кажете тези километражи на каква хартия се печати? :D И на обикновен принтер (цветен) дали става?

интересен въпрос някои с опит да каже как е по добре дали става с някакво фолио като на стикерите ли е

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Чет 14 май 2009 23:50

някои можели да изкара снимки на километраж на ГОлф 2 до 220 км и да е с будилник mhihi мноу ми требва да знаите :bowdown че тук никъде не намирам да го ... :x

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Пет 15 май 2009 13:10

Изображение
Заповядай колега

Потребителски аватар
Eleanor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Eleanor » Пет 15 май 2009 17:57

Поиграх си малко и махнах патките.. мисля че стои по готино ... :talk:

http://img30.imageshack.us/my.php?image ... 370big.jpg

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Пет 15 май 2009 22:39

Вие хубаво патките, ама разгледайте темата, да видите че друг си е поиграл преди вас... :roll:

Legiona
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Legiona » Пет 22 май 2009 11:38

Здравейте колеги. Имам няколко въпроса. Голфчето ми е 1.8mi 92 година и километража ми е с часовник ако си купя друг километраж с оборотомер и го включа в буксата дали ще тръгнат оборотите ,че този часовник ме дразни нещо... А и колеги скоро открих функции в дисплейчето на километрите и има 8 функции там мога да си искарам електрнно оборотите но има и други функции. Потърсих във форума но не успях да намеря нещо конкретно интересува ме другите функции за какво са 7-ма функция ти излизат оборотите на мястото на изминатите километри. И последния въпрос, километража ми се базика с мен :banghead: ту тръгва ту не тръгва започна си когато поиска и да кажем няколко километра работи без проблем и по някое време стрелката започва да играе и пада до 20 и си остава там някакви идеи от какво може да е това?
Благодаря предварително за отделеното внимание ;)

Legiona
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Legiona » Вто 26 май 2009 11:59

Здравейте колеги. Това ми е първия сериозен и голям отговор в този форум извинете ме ако има грешки.
Щом пиша тук значи е свързано с километражите :)
Ето го и моя проект. От много време насам ме дразни черния километраж на голфчето ми и зелената светлина на таблото... Един ден реших да поправя този проблем в количката ми. Развих болтовете от таблото и извадих километража. След това приготвих един набор от инструменти и започнах да разглабям:
Изображение
Изображение
Изображение
След като го разглобих махнах зелените ленти на цифровия километраж и отгоре фолиото зеленото. За съжаление не направих снимки подробни защото не мислех да го качвам тук. Видях ,че самите лампи са бели и реших да сменя със сини диоди. Купих си 2 сини диода и ги запоих в мястото отгоре на километража от където идва светлината ,но имах проблем с 2 диода не стана светеше прекалено слабо и купих още 2 диода (диодите са от тунинг магазин сини за габарити)Свързах ги и светна страхотно. Както беше разглобен започнах да мисля как да заменя черните километражи с бели и по точно с километражи които на мен ми харесват. С моя най - добър приятел Гошо се разговихме в интернет и тук в тази тема и намерихме шаблони, после го обработих малко с Photoshop и стана перфектно според нас поне :)
Изображение
като не го доиспипахме напълно.
Отидохме в едно фото и го искарахме на 20х30 лист гланциран, като си мислехме ,че ще стане кофти защото е гланцирана хартията и ще блести. Е блестеше си но съвсем малко.
Махнахме стрелки, ограничители и ги изрязахме точно по формата на старите направихме го с налагане върху старите. След това го сглобихме и ето резултата:
Изображение
и ето резултата на тъмно:
Изображение
Според нас стана добре :)
Всичко ни излезе на 4 лв. диоди и 4 лв преснимането във фотото и доста отделено време. Вярно има готови километражи от 5 до 10 лв но въпроса е да си го направиш сам и то да ти харесва на теб :)

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Вто 26 май 2009 22:13

beuchat написа:Изображение
Заповядай колега

благодаря колега , ама имам много километражи на голф 2 само не и такъв с " 220 км. " и да е с "часовник "

КИЛОМЕТРАЖА ДА Е ДО 220 КМ. И ДА Е С ЧАСОВНИК :) ?

Последна промяна от Deo88 на Нед 31 май 2009 21:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Сря 27 май 2009 11:23

rever написа:ето един за поло
851ac4769b5c55a01 копия копия222.jpg

Това добре ама е за г40 САМО! :lol:
Да внимавате... mhihi

Потребителски аватар
DiMiTaR_k
Автомобил: VW Golf MK5
Двигател: R32 DSG

Мнениеот DiMiTaR_k » Нед 31 май 2009 19:39

Абе колеги някой няма ли да направи такъв километраж за Голф 4 ТДИ?

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Нед 31 май 2009 21:48

Моля някои мераклия и по-добър с програмите да направи километраж ДО 220 КМ. И ДА Е С ЧАСОВНИК ? :banghead:

Потребителски аватар
martin4o_mom4e
Автомобил: VW Golf II
Двигател: PF 1988

Мнениеот martin4o_mom4e » Пон 01 юни 2009 13:51

DiMiTaR_k написа:Абе колеги някой няма ли да направи такъв километраж за Голф 4 ТДИ?

Няма да стане, защото на Голф 4 светят самите цифри и тяхния цвят се определя от диоди в таблото,които служат за осветлението му. Единственото възможно нещо което можеш да направиш, за да смениш цвета е плазмен километраж.

Потребителски аватар
judasss
Автомобил: neshto nezakonno
Двигател: 2.9 VR6
Контакти:

Мнениеот judasss » Вто 02 юни 2009 21:53

Или диодите в таблото , което предполагам е голяма занимавка и много нерви ... mhihi

Върни се в “Направи си сам!”