Малко помощ и от мен
http://vbox7.com/play:c7250c67
Angеl eyes-"Ангелски очи"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Angеl eyes-"Ангелски очи"
Тази тема се оказа една от най-старите, сега по темата, някой пробвал ли е от кухите пръчки(за щорите) след като я оформи да я сцепи и да залепи от вътрешната страна SMD светодиоди по цялата дължина. Или без да се цепи да се напълни с такива светодиоди. Гледах по разни клипчета, че ги има готови да се продават, така с половин диаметър на пръчката и много SMD диоди, интересуваме дали някой го е правил.
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
grishitu написа:Тази тема се оказа една от най-старите, сега по темата, някой пробвал ли е от кухите пръчки(за щорите) след като я оформи да я сцепи и да залепи от вътрешната страна SMD светодиоди по цялата дължина. Или без да се цепи да се напълни с такива светодиоди. Гледах по разни клипчета, че ги има готови да се продават, така с половин диаметър на пръчката и много SMD диоди, интересуваме дали някой го е правил.
според мен ще струва много солено.Явно говориш за това,тези СМДта дето аз съм купувал бяха по 0,2 или 0,25лв на бр,ако се сметне 0,25лв Х 264бр=са си чисто 66лв.Според мен не си заслужава.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да точно за това говорех, но е вече късно и си заслужава. Аз си ги направих с по 58 светодиода защото така ми пасна. Можеш да видиш тук как е станало: http://grishitu.snimka.bg/business/lupi ... -6n.197970
А това с цепенето нестава както трябва, сега мисял друг вариант, но с нагряването в печката ми е проблема, че много пари и лепне па и боли.
А това с цепенето нестава както трябва, сега мисял друг вариант, но с нагряването в печката ми е проблема, че много пари и лепне па и боли.
Здaвейте колеги искaм дa попитaм някои можели дa ми нaмери или дa ми прaти тaкивa "плексиглaсови Пръчки" зaщото в Добрич немогa дa нaмеря по точно нямaa.Aз нaпрaвих aнгелски очи зa голф3 и стaнa много яко но искaм дa сложa плексиглaсови пръчки зaщото те рaзпръсквaт светлинaтa и светят по добрее ще кaчa снимки по късно.Aко някои може дa ми прaти пръчки дa пише нa скaип jivko-malkiq блaгодaря предвaрително
- Piqndurnik
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: CBAB 2010
Смени цвета, че така някой ще ти помисли фаровете за стопове и ще те целуне челно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Piqndurnik написа:Смени цвета, че така някой ще ти помисли фаровете за стопове и ще те целуне челно.
Трябва да кара през нощта, на неосветен път, само на габарити, което е малко вероятно

- Rumbata_1
- Автомобил: Golf mk2 1.8 RP
- Двигател:
Малко по темата и от мен, но само в снимки. Другото е коментирано и обяснявано на дълго и на широко из форумите и по клипове...
Моят вариант е 2 плътни плексигласови пръчки от бриколаж за 7 лв, от които излизат 5-6 кръгчета (става въпрос за фар за Е36), по 2 червени светодиода за всеки кръг (демек 8 бр.) и по един резистор 1кОм за всеки светодиод (пак 8бр.)

залепва се или алуминиево фолио или алуминиева лента, кой каквото има...

Цялото удоволствие струва около 10-тина лева с шлаухите и кабелите и около 4 часа работа по огъване, прорязване, разпробиване и запояване...
Моят вариант е 2 плътни плексигласови пръчки от бриколаж за 7 лв, от които излизат 5-6 кръгчета (става въпрос за фар за Е36), по 2 червени светодиода за всеки кръг (демек 8 бр.) и по един резистор 1кОм за всеки светодиод (пак 8бр.)

залепва се или алуминиево фолио или алуминиева лента, кой каквото има...

Цялото удоволствие струва около 10-тина лева с шлаухите и кабелите и около 4 часа работа по огъване, прорязване, разпробиване и запояване...

Колегa в Добрич нямa плътни плексигласови пръчки немогa дa нaмеря.И зa товa го нaпрaвих със кухи aко може нялaк дa ми прaтиш
- deadshark
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, темата е доста стара и повечето от линковете и снимките вече не се отварят...
Захванал съм се с един приятел с направата на ангелските очи. Става въпрос за фарове на голф 2 и голф 4.
С ринга на 2-ката ( около 50 см.) светлината не стига за целия ринг. Използвам плътни плексигласови пръчки от Баумакс за 8лв. с диаметър около 1 см. , направил съм прорези, но съм без светлоотразителна лента по простота причина, че не можах да намеря!!! Диодите са обикновенни с резистори, за да светят на 12 волта. За фаровете тип голф 4 мисля, че ще се получи по сполучливо , защото ринговете ще бъдат по-малки (мисля да сложа около дългите и около късите).
Моля някой ако може да ми даде съвет, как да стане по ярка светлината, има диоди и от 1.50лв. но дали вършат работа или тези от запалките, както са писали много хора преди мен в темата ?!
Захванал съм се с един приятел с направата на ангелските очи. Става въпрос за фарове на голф 2 и голф 4.
С ринга на 2-ката ( около 50 см.) светлината не стига за целия ринг. Използвам плътни плексигласови пръчки от Баумакс за 8лв. с диаметър около 1 см. , направил съм прорези, но съм без светлоотразителна лента по простота причина, че не можах да намеря!!! Диодите са обикновенни с резистори, за да светят на 12 волта. За фаровете тип голф 4 мисля, че ще се получи по сполучливо , защото ринговете ще бъдат по-малки (мисля да сложа около дългите и около късите).
Моля някой ако може да ми даде съвет, как да стане по ярка светлината, има диоди и от 1.50лв. но дали вършат работа или тези от запалките, както са писали много хора преди мен в темата ?!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Има едни светодиоди от 1,5W (ВАТА) диаметъра им е около 5мм. пробваи с тях. светятя доста по силно от другите.
- deadshark
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли значение, дали ще сложа от тази светлоотразителна лента или обикновено фолио за печене 

- deadshark
- Автомобил:
- Двигател:
Не става със най-силните диоди от Елимекс (на 3 волта с резистори), купих си от още 2 места диони, но и те са слаби, от запалка също не се получава желания ефект...
Помагайте от къде да си купя по-силни диоди. (Ринговете са ми за фарове тип голф 4 става на въпрос)!!!
Помагайте от къде да си купя по-силни диоди. (Ринговете са ми за фарове тип голф 4 става на въпрос)!!!