Моят автомобил е със затъмнени задни странични(на задното имам щора). Преди година и половина го слагах фолиото, струваше ми 2-3 лева ролката(Solar window film JANEY - Made in Taiwan)/исках черно, възможно най-тъмно, само че след монтажа се вижда, че има зелен нюанс/ и щеше да ми стигне за 2-та прозореца ама аз нещо сгафих та го срязах по-късо и ходих да купувам нова... Ако се залепи като хората не мисля, че ще има проблеми. Отвън нищо не се вижда(стига отвън да е по-светло отколкото вътре). При мен стъклата са леко криви(като част от цилиндър с много голям радиус), но не сферични, каквото е задното ми стъкло и другото, което ме притесни при него(задното) е, че реотаните могат леко да повдигат фолиото(понеже са на повърхността на стъклото, а не въттре в него).
Понеже видях че имаше дискусия за фолиото отпред, аз лично съм виждал реклама на защитно безцветно фолио, което хем предпазва от вредни лъчения, хем има защитен ефект при евентуален сблъсък или при опит за счупване на стъклото от крадец и би го затруднило много при опита да влезне в колата.
mafiota_a4 написа:Има го заводско,Аз съм го виждал на Сиера и човека ми се оплаква че се заяли за него въпреки,че той им казал ,че колата си е така!
Ако го има заводско трябва да има документ за това.