да видиме какво ще измислат куките,като го спират

tzetzov написа:ако търсите качествено фолио ето един телефон 0888 56 76 96. фолиото е едно от най хубавите на пазара.Относно хубавото и лошото фолио е като при очилата,има скьпи очила има и за по 5 лева.Американското фолио не се драска,има 99% uv филтьр ,20 години гаранция ,не избледнява от сльнцето и много други предимства[/b]
DiMiTaR_k написа:Айде и аз да се включа в темата.Моето фолио си го лепих аз(стана перфектно като за начинаещ) на голфа и до сега колкото пъти са ме спирали не са ми правили абсолютно никакъв прблем(да чукна на дърво).Значи на задното стъкло го бях направил на 3 ленти, защото е мн трудно на Голф 4 да се залепи едно цяло парче фолио(понеже прозореца е заоблен от всички страни).Та изчетох темата и мисля да пробвам да го залепя нацяло с пистолет за топъл въздух и се надявам да стане този път.Някой ако е лепил на Голф 4 отзад да даде препоръка.
fackingshark написа:ПИЧОВЕ....ТОВА Е ЧОВЕКА....Васко-ТЕЛ 0896628333 ВЗИМА МНОГО ЕФТИНО...ПОЗДРАВИГО ОТ МЕН...РАБОТИ СУПЕР КАЧЕСТВЕНО...4-КОЛИ САМ СИ ПРАВИЛ ПРИ НЕГО...РАБОТИ САС ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ФОЛИО ПРАВИ И ВИНИЛИ...
DiMiTaR_k написа:Айде и аз да се включа в темата.Моето фолио си го лепих аз(стана перфектно като за начинаещ) на голфа и до сега колкото пъти са ме спирали не са ми правили абсолютно никакъв прблем(да чукна на дърво).Значи на задното стъкло го бях направил на 3 ленти, защото е мн трудно на Голф 4 да се залепи едно цяло парче фолио(понеже прозореца е заоблен от всички страни).Та изчетох темата и мисля да пробвам да го залепя нацяло с пистолет за топъл въздух и се надявам да стане този път.Някой ако е лепил на Голф 4 отзад да даде препоръка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта