Затъмняване на стъкла - как?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
aga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aga » Съб 10 ное 2007 4:25

братчетми си беше поръчал нов Golf 5 GT и вчера си дойде голфа,го поръчахме със малко по вече екстри но не със тъмни стъкла,(задните странични и задното стъкло),после разбрахме че той така се ражда :D
да видиме какво ще измислат куките,като го спират :roll:

Потребителски аватар
slance
Автомобил: Audi A6 3.0TDI
Двигател:

Мнениеот slance » Съб 10 ное 2007 6:16

Потребителски аватар
lubo007
Автомобил: GOLF 5 TDI
Двигател: BKC

???

Мнениеот lubo007 » Съб 10 ное 2007 9:25

tzetzov написа:ако търсите качествено фолио ето един телефон 0888 56 76 96. фолиото е едно от най хубавите на пазара.Относно хубавото и лошото фолио е като при очилата,има скьпи очила има и за по 5 лева.Американското фолио не се драска,има 99% uv филтьр ,20 години гаранция ,не избледнява от сльнцето и много други предимства[/b]

само слагат, или и продават от въпросното фолио?

Потребителски аватар
vladote
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladote » Нед 11 ное 2007 21:22

valyo_v написа:а относно 3/5 врата..си е забранено.. дори да имаш огледала.. единствено на вратите задните е позволено да слагаш ако имаш огледала..

Не съм съгласен, не е забранено за задното ако имаш странични огледала

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Нед 11 ное 2007 23:10

imedarov написа:До Герена в едно гаражче ми искат 200 лева за Бора комби без предните джамове :(
Американско фолио :?
мене там ми искаха 170 за трите задни на поло :shocked напрао как беше топло отидех на илиянци и си змах фолио и лепи двама на г2 и поло цел ден ама не дадох 170

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Нед 11 ное 2007 23:17

RaZU написа:за задния е разрешено САМО при наличие на двете странични огледала
аз затъмнявах с едно френдче полицай и каза че щом има огледала за задно няма ядофе и 3та врата

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Пон 12 ное 2007 0:12

DiMiTaR_k написа:Айде и аз да се включа в темата.Моето фолио си го лепих аз(стана перфектно като за начинаещ) на голфа и до сега колкото пъти са ме спирали не са ми правили абсолютно никакъв прблем(да чукна на дърво).Значи на задното стъкло го бях направил на 3 ленти, защото е мн трудно на Голф 4 да се залепи едно цяло парче фолио(понеже прозореца е заоблен от всички страни).Та изчетох темата и мисля да пробвам да го залепя нацяло с пистолет за топъл въздух и се надявам да стане този път.Някой ако е лепил на Голф 4 отзад да даде препоръка. :)

Мойто не знам какво фолио е, но е лепено в Швейцария и на задното стъкло си е цяло. Фолиото е много добро и не си личи че е лепено, а на полицаите казвам че си е така купена и щом в КАТ са я регистрирали и е минала на преглед значи всичко е ОК. В гаража може да видите снимки.

timon_tg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот timon_tg » Пон 12 ное 2007 9:19

ей аз си имах и то добер залепено...но сега си взех стикер на клуба и си викам айде пак да си залепя..защото стикера беше за вътрешно залепване и исках да е под фолиото за да се вижда по добре...е да ама се осрах с новото фолио и стана много гадно....сега трябва да го махна и да си скъсам и стикера :( ...кофти...ама повторението е майка на знанието !

Потребителски аватар
didko_902
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didko_902 » Нед 23 дек 2007 22:17

Ех,много е гадно така! И аз имах същия проблем,залепих една лепенка дето пи6е пайнер и отгоре фолиото,об4е точно до лепенката фолиото стои незалепено и затова го махнах оня ден. :cry: Сега съм само с фолио.

fackingshark
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

tova e nai dobriq kato cena kachestvo

Мнениеот fackingshark » Пон 21 апр 2008 0:03

www.tuningbysharky.dir.bg az sam xodil pri nego dobar e....tova e telefona mu...0888718659 v sluchei che ne raboti saita..ne vzima skapo 15 na prozorec s taiwansko folio a s amerikansko 20dokolkoto pomnq

fackingshark
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

НЕ СЕ ЗАНИМАВАИТЕ С ГЛУПОСТИ

Мнениеот fackingshark » Пет 25 апр 2008 14:16

ПИЧОВЕ....ТОВА Е ЧОВЕКА....Васко-ТЕЛ 0896628333 ВЗИМА МНОГО ЕФТИНО...ПОЗДРАВИГО ОТ МЕН...РАБОТИ СУПЕР КАЧЕСТВЕНО...4-КОЛИ САМ СИ ПРАВИЛ ПРИ НЕГО...РАБОТИ САС ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ФОЛИО ПРАВИ И ВИНИЛИ...

nitemare
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nitemare » Пет 25 апр 2008 21:09

Потърси някъде където потъмняват стъклата.

Потребителски аватар
armario
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: НЕ СЕ ЗАНИМАВАИТЕ С ГЛУПОСТИ

Мнениеот armario » Сря 28 май 2008 10:54

fackingshark написа:ПИЧОВЕ....ТОВА Е ЧОВЕКА....Васко-ТЕЛ 0896628333 ВЗИМА МНОГО ЕФТИНО...ПОЗДРАВИГО ОТ МЕН...РАБОТИ СУПЕР КАЧЕСТВЕНО...4-КОЛИ САМ СИ ПРАВИЛ ПРИ НЕГО...РАБОТИ САС ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ФОЛИО ПРАВИ И ВИНИЛИ...

Taka e. :bowdown :bowdown :bowdown :да:

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Вто 02 дек 2008 23:03

DiMiTaR_k написа:Айде и аз да се включа в темата.Моето фолио си го лепих аз(стана перфектно като за начинаещ) на голфа и до сега колкото пъти са ме спирали не са ми правили абсолютно никакъв прблем(да чукна на дърво).Значи на задното стъкло го бях направил на 3 ленти, защото е мн трудно на Голф 4 да се залепи едно цяло парче фолио(понеже прозореца е заоблен от всички страни).Та изчетох темата и мисля да пробвам да го залепя нацяло с пистолет за топъл въздух и се надявам да стане този път.Някой ако е лепил на Голф 4 отзад да даде препоръка. :)

Колегата .... имаш ли желание+отлично фолио+нужните инструменти+указанията за правилно поставяне става перфектно!
Снимки на колата ми от преди 2 дни - задното стъкло е огромно и заоблено - от първият път го сложих с цяло парче и стана перфектно!
Ако имаш въпроси пиши :wink:

CHEERS

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Cocolino
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cocolino » Пет 05 дек 2008 14:20

Е как виждате назад като има фолио и отзад на стъклото? Особено вечерите?

Върни се в “Направи си сам!”