Смяна на цвят/осветлението на таблото и стрелките/-Passat В3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам приятелче с Vento - не е правил нови дупки. При Golf 3/Vento диодите светят надолу, докато при Пасата не е така. Затова бях принуден да пробивам нови дупки. Взимаш диоди, връзваш ги (май са 3) 3-те последователно с 300ohm съпротивление към 12-те волта идващи от пистата на платката и си готов. За по-добър резултат ще трябва да сложиш нещо за разсейване на светлината - аз лично използвах обикновена хартия за принтер! 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
didoriginal написа:Имам приятелче с Vento - не е правил нови дупки. При Golf 3/Vento диодите светят надолу, докато при Пасата не е така. Затова бях принуден да пробивам нови дупки. Взимаш диоди, връзваш ги (май са 3) 3-те последователно с 300ohm съпротивление към 12-те волта идващи от пистата на платката и си готов. За по-добър резултат ще трябва да сложиш нещо за разсейване на светлината - аз лично използвах обикновена хартия за принтер!
това е добра идея, ама се чуда дали да се захващам, нещо ме е страх да не прецакам

благодаря ти за обяснението, разбрах.като се престраша, ще го пробвам

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
СССР остави тез светодиоди засега-с 1 метър мъркуч можеш да опашеш цялото табло.А ако искаш 1 зелен и 1 червен.Можеш да ги комбинираш като ги отрежеш на 2 и ги съединиш червен+зелен и обратно.Просто го режеш-вътре има 2 жички-съединяваш ги с поялник и ги изолираш.Тва е цялата философия.Пак ще попитам дали няма да ми отрежат от синия.ако да ще ти взема 1 метър без захранване/само го сменяш на захранването на другия/
- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам Пасат от 84-та, някой кара ли такива тук още
В смисъл, че изкам да сменя всички светлини в колата с нови и ярки защото годините са си казали думите при светещите елементи. Вече преебах някои неща по вратите и тапицерията на принципа проба грешка, за това ми е интересно дали има някой, който вече го е правил за да не стрелям в тъмното пак.

- CARAVELLE_VR6
- Автомобил: VW T4
- Двигател: AAC 1995
- Контакти:
за боички проверете на : София, ул. Иван Вазов 11, магазин Слънчоглед - материали за художници има секви дяволии вътре
http://www.slanchogled.com/
http://www.slanchogled.com/