Километраж на Голф 3 с подсветка отзад
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SMEL написа:корал.. е формата който искат за лазерно изрязване.а са от хром никел-защото нямаха алуминиев лист.[img]http://img132.imageshack.us/img132/9088/2208061323ns8.jpg а това е пробно-но ще ги режа наново,че имам някой пропуски.
не мисля че с алуминий ще стане по-добре..
можеш ли да ми изпратиш файла на километражите?
Ако искаш пък аз мога да ти предложа нещо друго... т.к. в фирмата в която работя се занимаваме с листов материал, мога да взема малко алуминиево парче лист, поцинковано, от черна ламарина.. но най-добре мисля че ще стане с неръждавейка, която имаме в матов и в лъскав вариянт...
от твоя страна пък ще изрежеме 2 бр. километражи след като го дооправиш, разбирасе ще си заплатя рязането. Какво ще кажеш ?
диоди ли мислиш да слагаот зад ламаринките ?
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
диоди засега със 7 цвята,тоест сам си решаваш кога какъв цят да свети,и автоматично спрямо скороста от синьо,преминава в жълто,зелено и на 120 км/ч свети червено.осветлението е готово,даве сме го монтирали на Астра,направо е супер.А за файловете,ще видя-че ги черта един колега и са във него.А ако искаш ми изпрати мат-неръждавейка,може би ще е най добре от нея.
- -Maxxx-
- Автомобил:
- Двигател:
SMEL написа:диоди засега със 7 цвята,тоест сам си решаваш кога какъв цят да свети,и автоматично спрямо скороста от синьо,преминава в жълто,зелено и на 120 км/ч свети червено.осветлението е готово,даве сме го монтирали на Астра,направо е супер.А за файловете,ще видя-че ги черта един колега и са във него.А ако искаш ми изпрати мат-неръждавейка,може би ще е най добре от нея.
Окей диоди ама как смяташ да направиш светлината равномерна ?
- SMEL
-да това ще дооправям,и малко по други са чертичките и надписите са разместени,има и добавени.днес ще ги дам за рчзане-около 10 дена ме бавят там и ще пусна снимки като стане.светлината-много трудно но става-вече съм го направил.-Maxxx- написа:Смел ще е по-яко ако чертичките на километража са по-прецизни(да не са през 10 а през 1) и на оборотомера си пропуснал няколко разграфявания.... това ли каза че имаш да дооправяш...
Последна промяна от SMEL на Чет 24 авг 2006 12:47, променено общо 1 път.
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SMEL написа:диоди засега със 7 цвята,тоест сам си решаваш кога какъв цят да свети,и автоматично спрямо скороста от синьо,преминава в жълто,зелено и на 120 км/ч свети червено.осветлението е готово,даве сме го монтирали на Астра,направо е супер.А за файловете,ще видя-че ги черта един колега и са във него.А ако искаш ми изпрати мат-неръждавейка,може би ще е най добре от нея.
да.. знам как изглежда неръждавейката и затова точно нея ти предложих, а другите само ако решиш да пробваш как ще стои.. само че трябва да се видиме някаде ... мойте километражи са същите като тези които си направил ти... само че аз съм 19 ТД и км ми е до 200, но то отклонението няма да е мн голямо струва ми се
- -Maxxx-
- Автомобил:
- Двигател:
patzo написа:SMEL написа:диоди засега със 7 цвята,тоест сам си решаваш кога какъв цят да свети,и автоматично спрямо скороста от синьо,преминава в жълто,зелено и на 120 км/ч свети червено.осветлението е готово,даве сме го монтирали на Астра,направо е супер.А за файловете,ще видя-че ги черта един колега и са във него.А ако искаш ми изпрати мат-неръждавейка,може би ще е най добре от нея.
да.. знам как изглежда неръждавейката и затова точно нея ти предложих, а другите само ако решиш да пробваш как ще стои.. само че трябва да се видиме някаде ... мойте километражи са същите като тези които си направил ти... само че аз съм 19 ТД и км ми е до 200, но то отклонението няма да е мн голямо струва ми се
Искаш да кажеж да си сложиж като неговия до 220? Ще има отклонение, защото на едно и сащо място по големина твоя събира 200 е неговия 220 което значи че неговите цифри са по- на гъсто разположени и като караш със 60 ще ти показва 70 ако караш с 200 що показва 220... няма смисал! по-добре ще е и жило да сменяш и други кирии ама пак няма смисал .. за какво ти е да пише 220 като няма да го пълни, аз предпо4итам 180 да пише и да си го пълни от колкото 220 да пише и да вдига 180!
Последна промяна от -Maxxx- на Чет 24 авг 2006 12:52, променено общо 1 път.
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SMEL написа:аз съм от ВАРНА-трудно ще се видим,нека първо изрежа новите/като модел и рамер/а после ще сменям вида ламарина,цвят и др.
ее малко си далечко... ще трябва да се задоволя (разбирасе ако даваш файла след като го оправиш) само с корел файла
при нас имаме плазма, но тя не може толкова прецизни прозрези да прави.. така че ще трябва да го дам на 1 приятелска фирма които имат лазер
маххх написа:Искаш да кажеж да си сложиж като неговия до 220? Ще има отклонение, защото на едно и сащо място по големина твоя събира 200 е неговия 220 което значи че неговите цифри са по- на гъсто разположени и като караш със 60 ще ти показва 70 ако караш с 200 що показва 220... няма смисал! по-добре ще е и жило да сменяш и други кирии ама пак няма смисал .. за какво ти е да пише 220 като няма да го пълни, аз предпо4итам 180 да пише и да си го пълни от колкото 220 да пише и да вдига 180!
напълно си прав, но това го казах в случай че не мога да получа корел файла и не успея да променя километража...
Последна промяна от patzo на Чет 24 авг 2006 13:01, променено общо 1 път.
- SMEL
имам ги сканирани 1:1 ако има кой да се занимава при вас да ги очертае]
Последна промяна от SMEL на Чет 24 авг 2006 13:08, променено общо 2 пъти.
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SMEL написа:имам ги сканирани 1:1 ако има кой да се занимава при вас да ги очертае,отнема около час и половина-два.
сканирани в нета колкото искаш.. едни по криви.. други малко по-добре... но си е работа.. поисках твоето само защото по грубата част е направена и е прехвърлен в корел. оттам вече всеки може да си драска каквото иска.. но не можеме да ти се сърдиме ако не ги разпространиш.. все пак ти си си играл да сканираш и после да го дооправяте с корел-а