и после се сещам за тези циферблати
и ако се сложи плексиглас който да расзейва светлината ще се получи много ефектно. Само не съм сигурен дали има достатъчно място зад циерблата.
1,9TDI написа:Да дам и аз една идея. Докато чета тема си мисля как може да се спестят много главоболия отнсно тези плазмени километражи. Може да прозвучи глуповато, но.... може и да стане. Като гледам на колегата оборотомера на места се отличават светлодиодите и по едно време се сещам, че има такива рингове със светлодиоди напрмер като тези
и после се сещам за тези циферблати![]()
и ако се сложи плексиглас който да расзейва светлината ще се получи много ефектно. Само не съм сигурен дали има достатъчно място зад циерблата.
golfajiata golf 2 написа:Аз пък мисля че от последния пост ринговете с тези циферблати и отзад едни прозрачни корици от папка минати с най-ситната водна шкурка да станат матови да разсейват светлината ще стане приказка
boar написа:Колеги това е последното което решихме ,все още има какво да се дооправи ,но се доближихме почти до крайният резултат !! На снимките нищо не е намествано,центровано и шлайфано както трябва ,до известно време всичко ще е изрядно ,просто нямаме много св време! Вижте какво направихме
djembo75 написа:Бай Семо кажи сега харесва ли ти,някак си усетих че ги чаткаш нещата.
Nasulov написа:Браво пичове,много добре е станалоСледя темета още от начало и мога да кажа (напиша
)че сте се справили супер!
Евала за ентусиазма и най-вече за резултата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта