Angеl eyes-"Ангелски очи"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Vizor написа:ebemti написа:а от къде да намеря тази прословута плексигласова пръчка, обиколих сички мр бриколажи в сф и нема ;(
преди да обикаляш питай бемоята идея бе .. пръчка от щори прозрачна.. перфектна работа върши.. приятел си намери от някакъв универсален магазин
е точно такава пръчка бре
само че да не е кууха
- ivan_lv_bg
- Автомобил:
- Двигател:
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вчера намерих такава прозрачна и плътна пръчка в магазин за пердета в стара загора "Стил Радева" незнам длаи по другите градове ги има, значи просто в горния си край има няква метална обувчица която може да се махне и е готово дълго е около 1 - 1,20 метра и струва 7,50 мисля че ще свърши перфектна работа някой ако иска може да накупя и да пращам
- hooligans
marrs написа:ivan_lv_bg написа:е добре айде някой да каже от каде намира плътните плексигласови пръчки и на каква цена са???
в Бриколаж ги има 2 броя по 90 см. плътни плоексигласови пръчки . При курнизите и другите джунджурии за пердета са . Цената май беше около 10 лв.
няма ги в бриколаж , в петък ходих в този в люлин и на окръжна болница но няма....
- hooligans
marrs написа:ivan_lv_bg написа:е добре айде някой да каже от каде намира плътните плексигласови пръчки и на каква цена са???
в Бриколаж ги има 2 броя по 90 см. плътни плоексигласови пръчки . При курнизите и другите джунджурии за пердета са . Цената май беше около 10 лв.
еми баце купи ми на мене но как ще ми ги пратиш?
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пръчките пак повтарям се продават във всеки магазин на Бриколаж!!!
отивате казвате на една от какичките "извинете каде са "врътките" за вътрешни щори с които се намества ъгъла на пластинките на щората?!" и тя ви казва елате с мен... отивате и ви показва едно найлоново дълго пликче в което има 2 пръчки дълги по 95 см някъде,с диаметър около 7-8мм направени от плексиглас .. взимате ги и на касата давате 5лв за 2те.. от там се прибирате иии почва голямта мъка със свалянето на стъклата от рефлекторите без да ги счупите.. взимате диаметъра на кръгчето (за голф 2 е 16см) намирате не6то по което да огънете "окото" (аз ползвах магнита на един басиор
) ) и тн.. вече фантазии колкото искате (сини зелени бели диоди ..)
за голф 2 ... една пръчка стига точно за един голям фар и един халоген от тия на маската
50см за фара ви трябват (пълна обиколка) и 40см за халогена
УСПЕХ и ще чакаме снимки после
отивате казвате на една от какичките "извинете каде са "врътките" за вътрешни щори с които се намества ъгъла на пластинките на щората?!" и тя ви казва елате с мен... отивате и ви показва едно найлоново дълго пликче в което има 2 пръчки дълги по 95 см някъде,с диаметър около 7-8мм направени от плексиглас .. взимате ги и на касата давате 5лв за 2те.. от там се прибирате иии почва голямта мъка със свалянето на стъклата от рефлекторите без да ги счупите.. взимате диаметъра на кръгчето (за голф 2 е 16см) намирате не6то по което да огънете "окото" (аз ползвах магнита на един басиор

за голф 2 ... една пръчка стига точно за един голям фар и един халоген от тия на маската

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- hooligans
valyo_v написа:пръчките пак повтарям се продават във всеки магазин на Бриколаж!!!
отивате казвате на една от какичките "извинете каде са "врътките" за вътрешни щори с които се намества ъгъла на пластинките на щората?!" и тя ви казва елате с мен... отивате и ви показва едно найлоново дълго пликче в което има 2 пръчки дълги по 95 см някъде,с диаметър около 7-8мм направени от плексиглас .. взимате ги и на касата давате 5лв за 2те.. от там се прибирате иии почва голямта мъка със свалянето на стъклата от рефлекторите без да ги счупите.. взимате диаметъра на кръгчето (за голф 2 е 16см) намирате не6то по което да огънете "окото" (аз ползвах магнита на един басиор) ) и тн.. вече фантазии колкото искате (сини зелени бели диоди ..)
за голф 2 ... една пръчка стига точно за един голям фар и един халоген от тия на маската50см за фара ви трябват (пълна обиколка) и 40см за халогена
аз пак повтарям че там НЯМА такива пръчки, има само кухи а те не стават...