dangera написа:А какви са тия релета SSR или квото е там...?
Solid State Relay ...
dangera написа:А какви са тия релета SSR или квото е там...?
alexkoleff написа:здравейте и от мен, поздрави за добрата тема. Аз след като я прочетох се замислих дали и аз има ужада от релета-как да разбера дали моят VW има такива релета (или да измеря тока до фаровете0. Аз съм с Бора 2000г. модел 1,6AKL-74kw. Ще съм Ви много благодарен ако споделите съвети как да проверя дали моят модел има такива релета, ако ли не ще меря тока до фаровете. Благодаря Ви и лек ден на всички.
RESPECT.
bobie7 написа:Колеги, аз тая вечер замерих и ми изкара 13.25 волта на единия + и 13.80 волта на другия при запален автомобил - по тази снимка->
Мисля си, че е добре и нямам пад или отечки някъде. Също застанах срещу стената на един блок на около 10 метра и си регулирах височината на фаровете, но не съм доволен от силата на крушките. Възможно ли е те да са слаби/калпави? Едната е Philips другата Hella, но не са нещо особено :/
пп. Нося очила за надалече и като тръгна в тъмното да карам е ужасно с тези слаби фарове съм заплаха за всички около мен.
pas1.8mi написа:Колега,явно не правиш разлика м/у Напрежение и Потенциал!Ти си мерил само потенциал(това е без консумация на ток-общо казано).За да имаш представа за загубите на Напрежение трябва да мериш при включена букса за фара(при консумация на ток)!
Мери директно на Лампите!
Gencata написа:Колеги искам да Ви попитам на една от снимките, където CCCP_FAN е решил, че е най-уместно да отреже кабелите, защо са 4 кабела(жълт, жълт с черно, бял, бял с черно)? Ако са плюс за къси и дълги за ляв и десен, заедно ли се връзват ляв за къси и десен за къси и отиват в едното реле?
Потребители, разглеждащи този форум: venll-vr и 39 госта