Здравейте , поздравления за полезната тема . Всичко е много точно и ясно обяснено . И на моят Голф парното не бачка на първа , втора степен . Днес се заех да го оправям , но уви след като свалих перката и извадих платката видях , че някой вече беше поправял вентилатора по гореспоменатия начин

И сега мисля да проверя пластинката за превключването на скоростите на перката дали не е изкривена и да не дава връзка , но незнам по какъв начин да се добера до нея ... Бих бил благодарен ако ми напишете едно упътване и още утре ще се заема да я оправям , ако тя въобще е проблема .
Поздрави , Николай .
P.S.
Днес 1 час умувах докато се ориентирам къде е вентилатора , а той бил пред погледа ми , а аз мислих , че се намира вляво зад едни пластмасови кори , които ми се струваше , че все едно бяха херметически капсуловани

... Препрочетох 1-2 пъти темата и накрая успях да открия въпросния вентилатор , който след като свалите неопрена , се намира вдясно , а не вляво
Ето и една снимчица все пак , да не се чуди някой като мене 1 час докато открие вентилатора