между другото съм вързал стопа към тези крушки допълнителните,които са отвътрешна страна на габарита
Затъмняване на стопове...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
днес ги пробвах и се вижда перфектно
мигачи ,задна стопове и габарити
между другото съм вързал стопа към тези крушки допълнителните,които са отвътрешна страна на габарита
и като натиснеш спирачката светва третия стоп и тези двете
(плюс втората светлина на габаритните крушки) това съм го направил с цел тапанарите дето карат по улиците и са кьорави кат стане фал и кажат "не го видях стопа" да им светна един два пъти и да са е**т !
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
- kappo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
добре ее
- DJ_MICHAEL
- Автомобил:
- Двигател:
- DJ_MICHAEL
- Автомобил:
- Двигател:
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Черни, без тея пластмасарии. Според мен са отвратителни и няма значение цвета, докато са там. Иначе, харесват ми черни стопове.
Успех!
Колега, откачи най-вътрешните светлини! Не само е забранено да ги използваш в ясно време, но и изключително много пречи на водачите зад теб!!! Тава е габарит за мъгла и се използва САМО при намалена видимост!
Успех!
hristov_GL написа:...
между другото съм вързал стопа към тези крушки допълнителните,които са отвътрешна страна на габарита ...
Колега, откачи най-вътрешните светлини! Не само е забранено да ги използваш в ясно време, но и изключително много пречи на водачите зад теб!!! Тава е габарит за мъгла и се използва САМО при намалена видимост!
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
stan4o_mc написа:Черни, без тея пластмасарии. Според мен са отвратителни и няма значение цвета, докато са там. Иначе, харесват ми черни стопове.
Успех!hristov_GL написа:...
между другото съм вързал стопа към тези крушки допълнителните,които са отвътрешна страна на габарита ...
1-во те не са от пластмаса....второ ако знаеш как трудно се махат, така дойде от германия колата, и са залепени с някаф супер як силикон дето немога да го изстържа от стопа
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:
Като на стиви искам аз....според вас това с червено ли е минато или с черно>?
Това го писах в друга тема по същия въпрос но да го сложа и тук с информативна цел - да споделя че така си я докарах колата от Австрия и е направено с фолио сложено така че трябва с лупа да установиш че е фолио а не пръскано със спрей като както каза някой от колегите са 90% от колите Wink