Ето я моята в момента с 15 ЕТ 32 7J и 205/50/15 без спеисъри и т.н. Може би от това че съм с нови амове е по висока. Вече поръчах 60/40 ,малко ме е страх да не дойде много ниско от пред и да има някаква голяма разлика но ще видим, за от зад съм подготвил уширяване на моста с по 15мм на този размер джанти мисля че ще е достатъчно а за от пред в краен случай едни фланци 5 мм
Stenly написа:Ето на 15ки с ет11 отзад и ет13 отпред на регулируемо окачване. По мостовете също е работено. За мен лично повече от това на такъв Пасат му идва в повече.
Може ли малко инфо кой колега беше собственик на тоя пасат?
Привет Назад в темата видях за 1 осветяване под барчето на един Б4, реших и аз да се включа в темата с 1 допълнение относно светлини в купето Ток за отпред под таблото и отзад под седалките съм взел от пепелника. Ток за лентата над пердето от багажника, останах много доволен.
нямя врска с тема, колко пари е годишни данък, авторегистиране, или как се вика на български? 1.9тд 55kw около 130е, сега ще бъде поскъпо.. а 100kw със бензинов двигател около 250-300 еври... как е при вас комшйи