Как да си полираме джантите.

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Re: Как да си полираме джантите.

Мнениеот alpine » Пон 23 фев 2009 18:53

doktora_gti написа:.....
определено това е яката работа за полиране , и материала е мн подходящ има доволно количество магнезий което е много важно за крайния ефект 8) :shock

Rieger-GTO написа:Още едни истински джанти :D .Ефекта е поразителен.Баце маи ся ти почваш да трепиш рибата :D

Досега никой не ги е слагал тези джанти в БГ , а ще бъдат на мк2 - най точната кола за тях 8)

Потребителски аватар
Rieger-GTO
Автомобил: bmw
Двигател: 1983
Контакти:

Мнениеот Rieger-GTO » Пон 23 фев 2009 19:37

само така :да: :D

Потребителски аватар
doktora_gti
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот doktora_gti » Съб 28 фев 2009 16:28

Започнах с новите си джанти ББС РМ,за новата ми кола Голф 2-г60.....Има малък проблем джантите са 2 комплекта-и ще трябва да се правят и двата... :D ,като ще бъдат абсолютно различни,ще трябва доста време и труд :idea: За единият комплект съм решил как ще бъде.......тоя който започнах,за другия ми се въртят 2-3 модела и ще реша преди да го започна как точно ще бъде........Отивам да действам.........
Ще пусна снимки както винаги по-късно...на началните етапи на работа.... :D
ЕТО ГИ......всички джанти с които се захващам гледам да са по-зле за да има смисъл от търкането и целия труд и накрая като се види ефекта кефа да е пълен от цялата работа.....Няма смисъл да се развалят хубави джанти :D
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Контакти:

Мнениеот alpine » Нед 01 мар 2009 19:08

Докторе стига с тея тесняци бе :lol: Имам едни широки бордове за такива джанти , и ако не ги вземат тея дни ще ти пусна оферта :wink:

Потребителски аватар
doktora_gti
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот doktora_gti » Нед 01 мар 2009 22:21

alpine написа:Докторе стига с тея тесняци бе :lol: Имам едни широки бордове за такива джанти , и ако не ги вземат тея дни ще ти пусна оферта :wink:

:D :D :D :D Аз нямам вяляк брато......някои са го измислили в завода как да бъде........ дай да видим за какво става дума ако има нещо..... :lol: :lol: :lol:

dj_flirt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_flirt » Вто 03 мар 2009 12:13

Здравейте,имам тези джанти.Снимките не са много добри.Искам да им предам по приличен вид без много търкане.Имат нещо като шупли по тях.Мисля да ги изшкуря тия шупли малко и да ги боядисам някакъв цвят.Колата ми е черна.Дайте идеи как да процедирам и какъв цвят да ги боядисам. :)

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Вто 03 мар 2009 17:21

dj_flirt написа:Здравейте,имам тези джанти.Снимките не са много добри.Искам да им предам по приличен вид без много търкане.Имат нещо като шупли по тях.Мисля да ги изшкуря тия шупли малко и да ги боядисам някакъв цвят.Колата ми е черна.Дайте идеи как да процедирам и какъв цвят да ги боядисам. :)

Темата тук е за полиране,не за боядисвене :wink:

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Вто 03 мар 2009 19:45

bomber написа:
dj_flirt написа:Здравейте,имам тези джанти.Снимките не са много добри.Искам да им предам по приличен вид без много търкане.Имат нещо като шупли по тях.Мисля да ги изшкуря тия шупли малко и да ги боядисам някакъв цвят.Колата ми е черна.Дайте идеи как да процедирам и какъв цвят да ги боядисам. :)

И темата тук е как да остана без ръцете заради джантите ми за една седмица mhihi

Потребителски аватар
doktora_gti
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот doktora_gti » Вто 03 мар 2009 21:57

didodi написа:
bomber написа:

И темата тук е как да остана без ръцете заради джантите ми за една седмица mhihi

A за 1 седмица...1 месец........тоя РМ е най-трудната джанта с която съм се захващал.......ще станат но доста време ще ми отнеме,а имах други планове :banghead: ..........но хубавите неща стават бавно :idea:

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Контакти:

Мнениеот alpine » Вто 03 мар 2009 22:22

Ако си почнал да ги полираш вътре верно е труден ама ако е само борда и капачката не се прай , нищо трудно няма ... особено за човек който е правил доста комплекти :lol: И нас ни хвана треска за полиране и направихме няколко комплекта в бързината ама показване на лято 8) :lol:

Един съвет тоя ббс е по добре да е с цветна среда полирано нещо не си струва :drunk

dj_flirt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_flirt » Сря 04 мар 2009 8:17

Благодаря ви!Много сте отзивчиви!

Потребителски аватар
pro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pro » Сря 04 мар 2009 17:46

doktora_gti написа:
didodi написа:
bomber написа:

A за 1 седмица...1 месец........тоя РМ е най-трудната джанта с която съм се захващал.......ще станат но доста време ще ми отнеме,а имах други планове :banghead: ..........но хубавите неща стават бавно :idea:

труден за търкане а :?:

Потребителски аватар
doktora_gti
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот doktora_gti » Сря 04 мар 2009 19:20

Ще станат брато проблеми няма-Намерихме им цаката,ефекта ще се види скоро :D
Ето ги бордовете след сваления лак,и вижте средите след като ги изчистих в какво състояние са....Перфектни :lol: А все пак джантите са на близо 20г модел.......от марката е май :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ИзображениеИзображение
BBS============================ :да:
Започвам с ПОЛИРАНЕТО :idea: :arrow:

Потребителски аватар
pro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pro » Вто 10 мар 2009 18:40

:drunk

Потребителски аватар
valio kita
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valio kita » Вто 10 мар 2009 23:26

A от тези дали ще се получи нещо...че доста са окислили и са надигнали лака :roll:
Изображение

Върни се в “Направи си сам!”