Принудително охлаждане на интеркулер
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Принудително охлаждане на интеркулер
Точно както си го показал точно така е при Q7-цата.. загледайте се на която и да е турбо дизелова такава и ще видите че кулера е чист и е по този начин направена
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Да,ама има и отпред дупки,на бронята.
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
Vizor написа:Точно както си го показал точно така е при Q7-цата.. загледайте се на която и да е турбо дизелова такава и ще видите че кулера е чист и е по този начин направена

- ILIYANSKY
- Автомобил:
- Двигател:
До feikot
Предполагам че подкалника ти е пластмасов,свали го и го измисляи някак наистина с наклонени решетчици,че да не хвърля кал,и някак може би да измениш самия подкалник да го изтумбиш че да се събере вентилатор.
Само с проба ще стане,Маи никои не е опитвал на В5 да слага
Виж как изглежда отпред на твоя пасат ако не си свалял предната броня.Помисли за някакъв вариант
Предполагам че подкалника ти е пластмасов,свали го и го измисляи някак наистина с наклонени решетчици,че да не хвърля кал,и някак може би да измениш самия подкалник да го изтумбиш че да се събере вентилатор.
Само с проба ще стане,Маи никои не е опитвал на В5 да слага
Виж как изглежда отпред на твоя пасат ако не си свалял предната броня.Помисли за някакъв вариант
- feikot
Ами да ти кажа не бях го видял този канал за въздуха.Благодаря ти,помогна ми с тази снимка 

- ILIYANSKY
- Автомобил:
- Двигател:
Приятел това е от Ауди А4,ама пишеше че е едно и също с пасата.
Ама според мен махни бронята и на място го измисляй.
Ама според мен махни бронята и на място го измисляй.
- feikot
Сигурно лесно се сваля,с оглед на това че при обслужването се маха всичко.А известно ли ти е как се сваля ? Или ня някой друг ?
И аз да се отбележа като първо мнение и то в тази тема, та моето виждане е като може би бъдещ колега с 1з и като човек завършил средно образование химик CO2 няма ли да свърши работа една малка бутилка и една дюза която да пръска шотове елемента до колкото знам се използва в ХВП за точно това му свойство от друга страна е негорим и се използва за пожарогасители а при изпускането му може да замръзи. Предполагам повечето колеги знаят онези малки руски бутилчици с СО2, който може да си правиш газирана вода телоподаващите устройстваа работят с същите за да дам малко насоки стар пожарогасител (с обло дъно) би издъжрал налягането остава да си изградите останалата система. Надявам се да не пускам някоя огромна заблуда това са мой лични възгледи 

- ILIYANSKY
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,не пускаш заблуда.Ама нали знаеш че някои трябва да опита,че да каже дали ще стане.
Абе я да ви питам всичките,насочил съм се към поставянето на пръскалки за чистачки да пръскат към кулера,ама незнам как да го измисля че да пръска на мъгла,а не на струика.
ДАЙТЕ ИДЕЯ!!!
Абе я да ви питам всичките,насочил съм се към поставянето на пръскалки за чистачки да пръскат към кулера,ама незнам как да го измисля че да пръска на мъгла,а не на струика.
ДАЙТЕ ИДЕЯ!!!
пръскачка от ланчия капа виж ако някой твой познат кара такова возило да ти покаже как пръскат но съм почти 100% сигурен че го правеше на прах
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
ILIYANSKY написа:Колега,не пускаш заблуда.Ама нали знаеш че някои трябва да опита,че да каже дали ще стане.
ДАЙТЕ ИДЕЯ!!!
В този раздел имаше тема от колега който се чудеше как да монтира пръскалки които пръскат на мъгла. Май на по - новичките автомобили били такъв модел! Иначе сгодни за тая работа са разпръсквачи от машините дето си пръскат хората лозята с тях, тия медните ако се сеща някой!
- feikot
Е да,ама после се оказа че ще задържат праха и ще го правят на кал.Така че и тоя вариант отпадна.Иначе отиди в морга от Б5 си вземи.Той така пръска.
- ILIYANSKY
- Автомобил:
- Двигател:
Значи ти на пасата си такъв вид (на мъгла).Мисля си дане тези по новите модели както си ти,самите водни помпички да правят високо налягане и самите пръскалки(мъгла) да изискват високо налягане.На първо време аз ще използвам моята си оригинална помпичка за задната пръскалка и едни обикновенни пръскалки.
А иначе за събирането на кал-незнам.мерака ми е голям и ще пробвам че да видим.
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
ILIYANSKY написа:Значи ти на пасата си такъв вид (на мъгла).Мисля си дане тези по новите модели както си ти,самите водни помпички да правят високо налягане и самите пръскалки(мъгла) да изискват високо налягане.На първо време аз ще използвам моята си оригинална помпичка за задната пръскалка и едни обикновенни пръскалки.
А аз защо все още си мисля че се пръска финна струйка вода директо вътре в/пред/зад кулера??? (това ще е 100 пъти по ефективно от това да цикаш отвън) Само трябва да се внимава с пропорцийте, да не удавш коня