valyo_v написа:хехе.. това с куки4ките е мн старо но и сигурно наи ефектния на4ин..
преди 2 седмици на иванов ден си зарязах колата пред входа на приятелката ми и си казах (кои ти караде дне6но време голфове 4е и 2ки) и се ка4их.. на другия ден о6те не съм се събудил и звънят куки.. викат "намерихме ти голфа" и аз у4уден.. слизам да видя.. гофа го няма наистина.. обаждам се аз на куките.. и викат ела еди каде си .. (на една пресе4ка от мястото.. и като отивам .. ме заболя сърцето.. голф4ето ми (макар 4е предвидливо си махнах вси4ко което да е примамливо от колата и ценно.. и я оставих на супер осветена улица до дискотека) 4ее голфа без стъкла.. плеъра(двд) свален барабр със коп4етата около него и панела за вентилацията.. задната кора стро6ена и усилватела от багажника взет,както и 0.5л кола и един 6околад от жапката.. но не свър6ват изненадите до тук.. колата е зарязана след като са я ударили страни4ко в тротоара и джантата 15" и гумата за ни6то не стават.. а моста бе6е така зверски огънат 4е джнатата се е забива в гърлото на резервара... или ина4е казано мн мн грозна гледка
ве4е голва е в движение след като смених много не6та по него вклъу4ително нови джанти с гуми.. нов заден мост.. стъкла табло и тн .. колкот да влезе в движение.. тааа вси4ко е станало въпреки 4е колата е със последен модел аларма на кобра + отеделно имобилайзер и няма клю4алки(кофтито е 4е каското тъкмо изте4е и след 2 дни бях се угоеорил да му правя за 2007г..)
идеите ми против крадци са от рода на.. да се направи така 4е когато вади6 плеъра от релси4ката .. по релсата да се пропусне яко напрежение(става мн лесно.. с едно посе6тение на ловнорибарския) друг метод за крадци е да си дърйите някое кръвойдано ку4е в колата)))))))))))))))))))))))) но пази боже да ти се ядоса хахаха
надявам се да намеря пове4ко методи за наказване на хюмнетата които барат по колите ни ! успех и дано не ви се слу4ва ;(
КЪм коя фирма ти е авто каското !?