плазмен километраж проект
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: плазмен километраж проект
boar написа::012:
хихихиихи.нали
- boar
- Автомобил: Golf III
- Двигател: ADZ 1995
djembo75 написа:boar написа::012:
хихихиихи.нали

- Kilara37
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.6 SR
етотова да ти радва окото повече от добрее колега обесними стъпка по стъпка как стават тези километражи плексигласа отгоре на километража ли се слага или километража се маха ,диодите как са разположени какси гохванал ,хартията каква е итн.светни ме колега щото това нее за изпускане 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Можеше и по добре да стане,но като за първи път е добре. Значи какъв беше замисъла,намирам перциглас,вкарвам в него диоди и после залепвам от горе километражи сканирани.Намерих си в нас перциглас 5-мм,прозрачен,свалих си цялото табло и го разглобих,демонтирах черните километражи големите и малките(от ламарина са),наложих ги върху перцигласа и ги изрязох по тях.Станаха два големи и два малки,след това отидох в един магазин за лед светлини и си вземах 5-мм диоди с разпръскваща светлина не центрирани в една точка (има и по малки от 5-мм диоди но го разбрах по късно),сметнах го да са по 3-диода в перциглас,но в последствие вкарах в големите по 9-диода а в малките по 3-диода общо 24-диода с 8-резистора(на 3-лед светлини се хваща един резистор)После раз-пробих перцигласа и вкарах диодите в него(доло горе ги разпределих да са на равно разстояние) Има тема как се връзват диодите за резисторите. След това ги свързах с поялник всичките както се свързват и изкарах само две кабелечета плюс и минус да излизат от всички лед светлини,но понеже перзигласа и лед светлините са един размер,лед светлините не можаха да са в перзигаса а се подаваха над него и светеха като точки,за това монтираните вече светлини ги намацах леко с черен лак за нокти за да тушира светлината колкото може и да я расее ( би било много по добре лед светлините да са извън полезрението на километража за да не се виждат като точки) Вземах наи тънкото двойно залепящо,прозрачно е и много тънко (в книжарниците го има) облепих долната страна на перцигласа с (фолио за готвене и двойно залепящото)за да отразява светлината колкото може повече, след това отново облепих вече залепеното фолио за перзигласа за да може да залепне за пласматаса която държи километража,след това отидох до илиянци с колегата boar и вземахме бели километражи (6-лв).След като ги монтирах не ми харесаха как свети вечер(вижда се на снимката),отидох пак на илиянци и си вземах черни километражи,отначало не ми харесваха много,много но когато ги сложих си смених мнението.
линк за снимките https://picasaweb.google.com/djemboo/RWRRLE#

- Kilara37
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.6 SR
много мерси колега като направя мойте ще има сники ее ама ако станат за снимки
супер полезна тема

супер полезна тема
-
- Автомобил:
- Двигател:
Kilara37 написа:много мерси колега като направя мойте ще има сники ее ама ако станат за снимки![]()
супер полезна тема
успех колега
-
- Автомобил:
- Двигател:
днес ми е много скапан ден,Наи на края се наканих да си взема свтещи стрелки обадих се на момчето и се разбрахме да се видим в офиса му в (бъсктон София. отидох сутринта,видях стрелките и отидох до колата да взема пари,(беше топличко и си бях свалил прозореца) отварям вратата взимам парите затварям вратата и прозореца ми стана на сол,
от там веднага в (мустанг) за прозрец 190-лева преден ляв а аз имам само 80-лева,от.там се обадих. на колегата batetony67 и отидох да видим дали има прозорец в авто-могата имаше, 80-лева,монтирах го, и сега трябва да си прехвърля колата на мое име за да си взема пари от автокаското. СТРАХОТЕН ДЕН стрелки не вземах де.

-
- Автомобил:
- Двигател:
кофти късмет колега ,като сложиш стрелките пусни някоя снимка ,че темата е много интересна