Интересно изобретение ?!

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: Интересно изобретение ?!

Мнениеот myrshavija » Вто 31 юли 2012 8:10

Аз в тази тема видях само снимки на тенекии и тръбички, обещания за измервания в пункт за ГТП, които не са спазени, очаквани икономии, които не са реализирани ... и твърдението, че на голфа му се вдигнал пробега със същото количество гориво ... ама защо трябва да му вярвам? Утре ще снимам разни джунджурии под капака на моята кошница и ще кажа, че ми е паднал разхода с 15% ... :screwy
Хайде някой, който се кълне, че има 15% икономия, да направи една клетка за моята кола - ако е вярно, давам 200 кинта над цената на материалите, каса бира и до края на живота си ще рекламирам технологията!

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Вто 31 юли 2012 8:59

:063: Днес получих дълго чаканият мейл от мениджера на http://hydrogensystems-bg.eu/ и изпаднах в панически смях, ето какво ми е върнал уважаваният мениджер:
Здравейте,
извинете за закъснението, бях в чужбина. На запитването ви:
Няма магазин, има сервиз в който се предлага системата. Може да се
види и на монтирани автомобили. Ако искате среща, обадете се на тел.
0878XXXXXX- Ивайло Иванов. Цената е 750лв без монтаж.
Е тоя кво иска да си купя нова кола ли :063:
С тая система за 750лв без монтаж треа и свирки да прави :063:

Потребителски аватар
simo
Автомобил: VW Passat B2 1986
Двигател: DT 1600

Мнениеот simo » Вто 31 юли 2012 12:12

:shock
За тия пари ще му се схване устата от свирки.
Аз виждам, че това е система, която ти носи директна загуба 750 лв.
Кви били ползите за теб, викаш?
;)

Потребителски аватар
dandan
Автомобил: Passat B5-5
Двигател: AHA 2003

Мнениеот dandan » Чет 02 авг 2012 0:05

SCIR_ROCO написа:Добре де, защо реагирате толкова остро на всичко ново не разбирам. Ето темата на човека, за когото говоря:

http://www.classiccar-bg.com/index.php?topic=2035.0

А това гледали ли сте го, за да говорите, че ефектите от Брауновия газ са измислица?

http://www.youtube.com/watch?v=qy0ux_Gt ... plpp_video

А бе вие там в Чирпан чували ли сте за реклами. Към днешно време е много модерно да ти изцвъкат някакво клипче

damqn_74
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: ABS 1994

Мнениеот damqn_74 » Пон 27 авг 2012 21:06

Здравеите,колеги.
Все още не съм виждал моят познат,но си спомних нещо което тои каза,а то е,че в Пловдив такситата масово били с тази система/уредба.
Някои знае ли все пак за какво се монтира този амперметар

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 28 авг 2012 7:58

Само на мен ли ми прави впечатление, че damqn_74 все дрънка за бълбукатори в Пловдив?

damqn_74

Мнениеот damqn_74 » Вто 28 авг 2012 20:24

myrshavija написа:Само на мен ли ми прави впечатление, че damqn_74 все дрънка за бълбукатори в Пловдив?

Колега намекваш ,че съм свързан с Пловдив или така ми се струва.Уверявам те,че по никакъв начин не съм свързан с този град.Казвам това което съм чул от този познат.Сега някои пак ще каже на баба Злата шурея

Потребителски аватар
dandan

Мнениеот dandan » Сря 29 авг 2012 14:09

А бе човек, ти си просто поредния наивник. Това че си чул нещо не значи че съществува или в случая, че работи така както са ти казали. Дори в този форум имаше няколко човека луднали по тази тема. Правиха какви ли не магии, но така и никой не даде положителни резултати. Разходи се до Пловдив, хвани едно такси и го питай като толкова са ти разказвали.
Относно амперметъра-измерва тока който харчи хай-тек устройството... в последствие може само да ти напомня колко си се набутал като го погледнеш.
Поздрави на Габрово :)

damqn_74

Мнениеот damqn_74 » Сря 29 авг 2012 23:22

Здравейте,колеги
Нито съм поредния луд нито наивен.По скоро давам някакво инфо което съм чул за колеги които се интересуват.Видях темата случаино и ми стана интересна.По същото време този познат работеше в фирмата в която работя(поддръжка).Беше му изгоряло вентилаторчето на електрониката на тази уредба/система и попита дали имаме-казах не.Останах учуден къде в опела има такъв вентилатор и от любопитсво попитах.И така водим сега тази дискусия

Потребителски аватар
dandan

Мнениеот dandan » Чет 30 авг 2012 23:33

Ето една тема на колега от друг форум: Той се е потрудил повече от мен и мисля че си заслужава да се прочете:
http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=119029.0

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 31 авг 2012 7:54

damqn_74 написа:Здравейте,колеги
Нито съм поредния луд нито наивен.По скоро давам някакво инфо което съм чул за колеги които се интересуват.Видях темата случаино и ми стана интересна.По същото време този познат работеше в фирмата в която работя(поддръжка).Беше му изгоряло вентилаторчето на електрониката на тази уредба/система и попита дали имаме-казах не.Останах учуден къде в опела има такъв вентилатор и от любопитсво попитах.И така водим сега тази дискусия
Това, което даваш, не е информация а слухове - "Някой, някъде казал, че бил направил едиквоси ..." - по-добре ги задръж за себе си. Поне докато не можеш да представиш реална информация.

damqn_74

Мнениеот damqn_74 » Вто 04 сеп 2012 22:23

:да:

Потребителски аватар
topper
Автомобил: VW Vento TDI
Двигател: Ahu

Мнениеот topper » Чет 06 сеп 2012 10:34

Водородната клетка си е жива измама казвам го от личен опит.Работих в един автосервиз като снабдител на авточасти и бях постоянно около монтьорите,поставихме около 5-6 водородни клетки на бензинови и дизелови автомобили и ефекта беше минимален да не кажа никакъв.Остави това ами си е и опасно имаше случай на взрив на една клетка поради дефект в клетката и направо си е опасно.Клетките ги взимахме някъде от Пазарджик мисля като като фирмата,която ги произвеждаше си е лицензирана и даваше гаранция в намаляването на разхода с 30% като им казахме ,че ефекта е нулев дойде човек от фирмата им да постави той клетката на колата и да види какво става и разбира се ефекта беше пак нулев.Мой съвет не се занимавайте с глупости вярно,че е криза ама не може 20 годишните ни кошове да горят по 3л. на 100 км.

pav4omed
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pav4omed » Чет 06 сеп 2012 12:39

topper написа:... вярно,че е криза ама не може 20 годишните ни кошове да горят по 3л. на 100 км.

Голф 7 ще може! ;)

Потребителски аватар
absent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот absent » Чет 06 сеп 2012 19:31

http://prodavalnik.com/vodoroden-genera ... n-i5694905

"генератора произвежда 350 литра Браунгаз за час с 810 Вата"?!??

Върни се в “Направи си сам!”