UV осветление на километража-инструкции,съвети,снимки и цени
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Petar4o написа:Някой ако иска да ми даде мейл да му пратя снимки на моето табло, че аз незнам как да ги кача!
saiman@dir.bg
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- Petar4o
- Автомобил: Volkswagen Golf
- Двигател: ASV 2002
- Контакти:
табло
Колега, няма проблеми! А и все пак има копче за намаляне на интензитета на светене (поне аз си го направих да ми работи), но няма нужда от намаляне...
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
blueice написа:Аз само да попитам,след 200 или 300км нощно каране как са Ви очите от това синьо?
ами аз редовно пътувам добрич софия ,често по тъмно ии не съм имал проблем да ме дразни,то си свети силно колкото на голф4 примерно,пък и може да се намали почти до изгасено така че
а за ув лъчението.. 1во че няма никва пряка видимост към очите и 2ро като ходите на дискотека сигурно няма УВ лампи които да светят ? или може би да спрем да ползваме мобилни телефони че и от тях има доста силно облъчване ?
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Вальо парво УВ лъчите неса само под светлинен носител.Неми се " реди " сега и няма да се занимавам с подобни простотий.Само ще ти кажа че ако беше полезно мямаше да се измислят плазмените цифврблати или по простите безцветни цифри с подсвтка под тях.Второ отдавна в дискотеките несе използват подобни съоражения или поне в Велико Търново нямаме подобни селски помещения.И трето ако неси гледал фила " да изчезнеш за 60 секунди " вземи го гледай и ми кажи защо се позват специални очила при работа с УВ лампа ?