impresa написа:Пастата се натрива на кичето докато се върти на бормашината
прекалено е твърда пастата, а кичето меко

ще го размекна с горещ пистолет да видиме какво ще излезе

impresa написа:Пастата се натрива на кичето докато се върти на бормашината
s5501na написа:Колегата ти обясни какво се прави:
С бормашината нанасяш пастата на кичето и после на джантата-начина е само е един!!!
N1P0 написа:impresa написа:Пастата се натрива на кичето докато се върти на бормашината
прекалено е твърда пастата, а кичето меко
ще го размекна с горещ пистолет да видиме какво ще излезе
N1P0 написа:между другото. Кафявата паста пише, че е за почистване, а синята за полиране. Като кафявата е по мека.
doktora_gti написа:N1P0 написа:между другото. Кафявата паста пише, че е за почистване, а синята за полиране. Като кафявата е по мека.
Абе колега с това само си губиш времето....недей се занимавай въобще......Изказаха мнение спецове в Полирането....
Mafiot^ написа:doktora_gti написа:N1P0 написа:между другото. Кафявата паста пише, че е за почистване, а синята за полиране. Като кафявата е по мека.
Абе колега с това само си губиш времето....недей се занимавай въобще......Изказаха мнение спецове в Полирането....
не съм много сигурен понеже аз съм си направил джантите точно с този кит и съм ползвал само кафявата паста
Ето една малко далечна снимка да се види горе долу какво се е получило
Rieger-GTO написа:Mafiot^ написа:doktora_gti написа:N1P0 написа:между другото. Кафявата паста пише, че е за почистване, а синята за полиране. Като кафявата е по мека.
не съм много сигурен понеже аз съм си направил джантите точно с този кит и съм ползвал само кафявата паста
Ето една малко далечна снимка да се види горе долу какво се е получило
Не ме разбирай погрешно колега,но джантите не ти се водят полирани ,а лъснати.Видях ги на живо на една пловдивска сбирка.Обърнах им специялно внимание!
Код: Избери всички
не се обиждам - напротив гледам да избирам само хубавите неща от по-компетентните
:oops: може ли тогава да дадеш помощ за да станат като хората
Mafiot^ написа::arrow: в четвъртък ли ще говорим ?!?
Потребители, разглеждащи този форум: bread1978 и 23 госта