Не виждам какъв е проблема на 1 месец да се минат с едно парцалче и паста

.:Stef4o:. написа:ksi1 написа:golfmk1 написа:ако нямат лак зимата ще береш ядове.от лугата им се еб.. майката(с лака блясъка намалява)
Колега на полирани джанти лак не хваща,като е гледка повърхноста няма как да се хване лака и почва да се лющи
глупости!
стария лак от вече полираните джанти едвам го махнах като използвах paint remover![]()
след като бяха отстранени забележките и полирани повторно джантите - новия лак(пробно цъкнах) хвана идеално!
а ако няма някакво покритие алуминия потъмнява с времето.....
alpine написа:Х*я до края и душата в рая не се получава често
lowrider написа:Имам едни Енцо Къп с бордче, което много ми се иска да полирам, ако все пак не се наканя имам един въпрос, продават ли се някъде ленти (в моя случай червени), които да се залепят по борда на джантата?
говоря за нещо такова
doktora_gti написа:Ето ги поредните ми джанти които започвам......по-напред в темата съм правил същите но 5х100х15,тези са 4х100 и ще си ги карам на г60-то заедно с другите де......Джантите са много здрави и стоят добре на нисък Голф+ниски гуми.....Вместо да ги продавам за 100-150лв по-добре да си ги направя.......Ето ги как изглеждат преди започването им......
Ще има много снимки......както винаги![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
УСПЕХ НА КОЛЕГИТЕ,КОИТО ПОЛИРАТ
dinkonikolaev написа:Ах тос доктор знае болежката на всяка джантаУНИКАЛНО дори не съм си и представял че такива полирани джантета ще стоят перфектно на голф УСПЕХ на всички колеги дано събера някой ден и аз смелост
pro написа:dinkonikolaev написа:Ах тос доктор знае болежката на всяка джантаУНИКАЛНО дори не съм си и представял че такива полирани джантета ще стоят перфектно на голф УСПЕХ на всички колеги дано събера някой ден и аз смелост
Тези джанти винаги са си стояли перфектно на мк2
Потребители, разглеждащи този форум: Vencitu и 12 госта