защо само лампаа свети

аз и волтметър имам ама ама не ми харесва е нее като другите уреди стрелката да му е от горната страна а на волтметъра от долната много ме дразни товаZerga3GT написа:аз си праснах от лада волтмер
low_creep написа:защо бе колега от лада като е датчика и уреда не ти ли отчита
защо само лампаа свети
Zerga3GT написа:Щото само лампата съм вързал за налягане нямам датчик и няма къде да го сложа щото съм с абу мотор а той има един за високо налягане и един за ниско демек лампата и нямам третата дупка както при 1.8 и нагоре и си търсих до скоро комбиниран датчик с два изхода за лампа и за налягане цената ти я казах вече
Здравко моите са на клонката волта сочи нагоре маслото надоло
beky1 написа:Zerga3GT написа:Щото само лампата съм вързал за налягане нямам датчик и няма къде да го сложа щото съм с абу мотор а той има един за високо налягане и един за ниско демек лампата и нямам третата дупка както при 1.8 и нагоре и си търсих до скоро комбиниран датчик с два изхода за лампа и за налягане цената ти я казах вече
я пък как ги монтира там бре философ![]()
![]()
Zerga3GT написа:beky1 написа:Zerga3GT написа:Щото само лампата съм вързал за налягане нямам датчик и няма къде да го сложа щото съм с абу мотор а той има един за високо налягане и един за ниско демек лампата и нямам третата дупка както при 1.8 и нагоре и си търсих до скоро комбиниран датчик с два изхода за лампа и за налягане цената ти я казах вече
я пък как ги монтира там бре философ![]()
![]()
ами ти от къде падаш щом е на клонката значи е с такова
голфовете са навякъде, иначе и наколонката е добър вариянт, от вчера гледам темата на колегата viewtopic.php?f=54&t=195862 ,и мног ми хареса къде е монтирал единия уред на мястото на шофиорската духалка, ама се лищавам от нея,забележете и уредите които монтира на мястото на средните духалкиbeky1 написа:пък съм и от марс и там караме голфчета
видях колата ти в гаража,твоята тройка не е ли с 3отвора на конзолката,ако етака единия е по широк левия и там пробваи оригиналния преходник от ладата дали ще стане,ако стане навиваш си него и си тиZerga3GT написа:знам я но нямам приятели стругари ако някой ми прати по еконт ще съм доволен
zdravko_jett написа:видях колата ти в гаража,твоята тройка не е ли с 3отвора на конзолката,ако етака единия е по широк левия и там пробваи оригиналния преходник от ладата дали ще стане,ако стане навиваш си него и си тиZerga3GT написа:знам я но нямам приятели стругари ако някой ми прати по еконт ще съм доволен
Zerga3GT написа:zdravko_jett написа:видях колата ти в гаража,твоята тройка не е ли с 3отвора на конзолката,ако етака единия е по широк левия и там пробваи оригиналния преходник от ладата дали ще стане,ако стане навиваш си него и си тиZerga3GT написа:знам я но нямам приятели стругари ако някой ми прати по еконт ще съм доволен
на малките мотори от 1.6 надоло датчиците са на главата не е на захвата на филтъра както при другите
enigma79 написа:При мен е така,горе са ми датчиците за маслото,1.3мотор
Zerga3GT написа:enigma79 написа:При мен е така,горе са ми датчиците за маслото,1.3мотор
ама направил ли си датчик за налягането или,,
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта